Allt fler certifierar sig enligt Esko

Esko meddelar att de ser en nästintill exponentiell ökning av antalet HD Flexo-certifierade kunder och samarbetspartners. Enligt Esko är det på grund av den stora kvalitetsskillnaden.

I slutet av förra året kunde Esko räkna 95 HD Flexo-certifierade kunder, 60 samarbetspartners och 10 återförsäljare. Och fler företag står på tur.

– Våra kunder ser att HD Flexo-certifieringen gör stor skillnad, säger Jan Buchweitz, produktchef, Digital Flexo, hos Esko. Våra kunder vill ha lösningar som ger trygghet. De vill vara sökra på att de certifierade komponenterna fungerar utan problem tillsammans, oavsett om det handlar om tryckpress, färg eller tejp. De vill också ha tips och rdå från leverantörer som förstår hur HD Flexo kan ge en förbättrad produktion.

Läs mer på Eskos webbplats.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Lackat och klart för arkmatad inkjet

Canon har i samarbete med Plockmatic tagit fram en sömlös integration mellan Canons arkmatade digitala tryckpressar i varioPRINT iX-serien och Plockmatics DigiCoater Pro 400 HD LED efterbehandlingsmaskin. Kombinationen ska göra att kunderna kan producera högkvalitativa uv-lackade produkter i hög hastighet i ett automatiserat flöde.

Publicerat av: