Allt fler certifierar sig enligt Esko

PUBLICERAD: 30 januari 2012
UPPDATERAD: 30 januari

Esko meddelar att de ser en nästintill exponentiell ökning av antalet HD Flexo-certifierade kunder och samarbetspartners. Enligt Esko är det på grund av den stora kvalitetsskillnaden.

I slutet av förra året kunde Esko räkna 95 HD Flexo-certifierade kunder, 60 samarbetspartners och 10 återförsäljare. Och fler företag står på tur.

– Våra kunder ser att HD Flexo-certifieringen gör stor skillnad, säger Jan Buchweitz, produktchef, Digital Flexo, hos Esko. Våra kunder vill ha lösningar som ger trygghet. De vill vara sökra på att de certifierade komponenterna fungerar utan problem tillsammans, oavsett om det handlar om tryckpress, färg eller tejp. De vill också ha tips och rdå från leverantörer som förstår hur HD Flexo kan ge en förbättrad produktion.

Läs mer på Eskos webbplats.

 

Läs vidare

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)

Plockmatic firar jämnt med all time high

I år är det 50 år sedan Plockmatic startades. Sedan dess har företag växt till en stor global spelare inom dokumenthantering med en bred produktportfölj. Sign&Print har intervjuat vd:n Jan Marstorp om den resan och vägen framåt.
Plockmatic kollage

Har Drupa svaren på branschens utmaningar?

Efter en paus på åtta år kan vi på nytt besöka Drupa för att se vad leverantörerna tycker att vi behöver.
drupa24_08

Grafiska företagen kritiserar att staten äger Strålfors

I en debattartikel kritiserar Grafiska Företagens vd Eva Glückman att staten via Postnord äger ett tryckeri, dotterbolaget Strålfors. "Hela syftet med förvärvet av Strålfors var att växa i värdekedjan uppströms och skydda Postnords volymer från konkurrerande distribution".
Eva G Grafiska

Senaste nytt

Storbildsbolaget vill synas mer mot detaljhandeln

Storbildsbolaget har under många år producerat olika typer av mässmaterial. Nu är det dags för Helsingborgsföretaget att själva ställa ut.
Jonas-Hellke

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex