Picturepark kan nu integreras i Indesign

PUBLICERAD: 8 februari 2012
UPPDATERAD: 8 februari

I nästa version av innehållshanteraren Picturepark ingår en funktion som gör att man kan använda verktyget direkt i Photoshop, Illustrator eller Indesign.

Funktionen heter Creative Connector och ska enligt företaget fungera sömlöst. Med integrationen mellan programmen ska det gå att uppdatera grafik genom att ersätta med eller utan versionshantering, alternativt som en helt ny resurs i databasen. Väljer man det senare överförs all metadata och rättigheter automatiskt.

Använder du Picturepark med Indesign ingår nu ett slags preflightläge, där Creative Connector markerar om länkar ändrats lokalt eller på servern. Det ska även gå att synkronisera filer i Picturepark-panelen i Indesign.

Läs mer på Pictureparks webbplats.

Läs vidare

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex

Summa släpper ny version av mjukvara för flatbäddsskärare

Nu kommer en ny version av programmet Go Produce Flatbed Edition 3.0 som är skräddarsytt för skärmaskiner av flatbäddsmodell i F-serien.
_DSC0105

Ett verktyg för skyltföretagets alla processer

Det belgiska mjukvaruföretaget Dataline Solutions har utvecklat den modulära mjukvaran Multiline för att hantera alla funktioner hos ett skyltföretag, eller något annat grafiskt företag för den delen.
Jef_Stoffels

Spill blir helt nya produkter med Hexis nya satsning

Spill från material blir husisolering och pvc-rör när Hexis nya återvinningsprogram rullas ut i Europa. Under Fespa visar det franska företaget också en ny ultrastransparant folie och nya färger i serierna Bodyfence och Skintac.
_DSC0045

Senaste nytt

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)