Picturepark kan nu integreras i Indesign

PUBLICERAD: 8 februari 2012
UPPDATERAD: 8 februari

I nästa version av innehållshanteraren Picturepark ingår en funktion som gör att man kan använda verktyget direkt i Photoshop, Illustrator eller Indesign.

Funktionen heter Creative Connector och ska enligt företaget fungera sömlöst. Med integrationen mellan programmen ska det gå att uppdatera grafik genom att ersätta med eller utan versionshantering, alternativt som en helt ny resurs i databasen. Väljer man det senare överförs all metadata och rättigheter automatiskt.

Använder du Picturepark med Indesign ingår nu ett slags preflightläge, där Creative Connector markerar om länkar ändrats lokalt eller på servern. Det ska även gå att synkronisera filer i Picturepark-panelen i Indesign.

Läs mer på Pictureparks webbplats.

Läs vidare

Kodak stärker Prinergy i version 10

Kodak fortsätter att förbättra prestanda, funktionalitet och säkerhet för deras arbetsflödesprogram.
Kodak

Dataline växer genom förvärv i Norden

Under Sign&Print Scandinavia gick Dataline ut med nyheten att företaget förvärvat finska mjukvaran Arkki ERP. Det firades i montern under mässans sista dag.
Dataline

Finskt affärssystem för tryckbranschen

Finska File Gallery besöker Sign&Print-mässan i Stockholm för att visa sitt affärssystem, Gallery ERP.
File Gallery

Smart verktyg för enkla beställningar

”Att sälja kommersiella trycksaker kan inte vara enklare.” Så beskriver Lasertryck sin Web2Print-lösning Whitelabel som visas på Sign&Print-mässan i september.
SPG

Senaste nytt

Nya kontakter och leads resultatet av mässan

Det fanns en hel del att gå vidare med för de företag som som deltog på Sign&Print. Många av bolagen vittnade om många nya bekantskaper och leads att arbeta vidare med.
mässcollage

Glassbjudning gav samtal om H-trycks behållare

H-tryck tog med sig glassmaskinen till Sign&Print-mässan till många besökares glädje. Det var så klart en bra ice breaker för att få igång samtalet med kunderna om till exempel de glassbägare de producerar för 1-3 kulor.
890D8DCE-330D-4DD5-9B69-08AA07508539_1_100_o

Folier.se hjälper nystartade bolag komma igång med textiltryck

Folier.se säljer maskiner och material för att göra det mesta inom tryck i allmänhet och textiltryck i synnerhet. De tog bland annat med sig Secabos rulle till rulle-skärbord för DTF till Sign&Print-mässan.
DSC_4677

Så kan det smarta tryckeriet skapas

Heidelberg kom till Sign&Print Scandinavia för att mässa om "The Smart Print Shop", men även berätta om maskinnyheten Versafire LP. 
Heidelberg