Ny chef för ÅR Packaging Group

PUBLICERAD: 16 februari 2012
UPPDATERAD: 16 februari

Harald Schulz utsågs den 15 februari 2012 till ny vd för det europeiska förpackningsföretaget ÅR Packaging Group. Han tillträder tjänsten den 1 mars.

Harald Schulz är 47 år och har mångårig erfarenhet från förpackningsbranschen. Han har varit anställd av Å&R Carton-koncernen sedan 2001, senast som Senior Vice President för affärsområdet Branded Products. Harald Schulz är också ansvarig för ÅR Packaging Groups fyra fabriker i Tyskland och Ryssland samt vd för Å&R Cartons tyska verksamhet. Harald Schulz är tysk medborgare, bosatt söder om Frankfurt och har en examen i Industrial Engineering.

– Jag ser fram emot att börja min nya position som vd för ÅR Packaging Group, säger Harald Schulz. Efter mer än 10 år inom Å&R Carton, känner jag väl till våra värderingar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att arbeta tillsammans med våra kunder, leverantörer, anställda, min ledningsgrupp och styrelsen med att vidareutveckla våra styrkor och etablera ÅR Packaging Group som det ledande kundfokuserade och innovativa företaget inom den europeiska förpackningsbranschen.

Läs vidare

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)

Plockmatic firar jämnt med all time high

I år är det 50 år sedan Plockmatic startades. Sedan dess har företag växt till en stor global spelare inom dokumenthantering med en bred produktportfölj. Sign&Print har intervjuat vd:n Jan Marstorp om den resan och vägen framåt.
Plockmatic kollage

Har Drupa svaren på branschens utmaningar?

Efter en paus på åtta år kan vi på nytt besöka Drupa för att se vad leverantörerna tycker att vi behöver.
drupa24_08

Grafiska företagen kritiserar att staten äger Strålfors

I en debattartikel kritiserar Grafiska Företagens vd Eva Glückman att staten via Postnord äger ett tryckeri, dotterbolaget Strålfors. "Hela syftet med förvärvet av Strålfors var att växa i värdekedjan uppströms och skydda Postnords volymer från konkurrerande distribution".
Eva G Grafiska

Senaste nytt

Storbildsbolaget vill synas mer mot detaljhandeln

Storbildsbolaget har under många år producerat olika typer av mässmaterial. Nu är det dags för Helsingborgsföretaget att själva ställa ut.
Jonas-Hellke

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex