HP sammanfattar försäljningen i Norden

PUBLICERAD: 28 februari 2012
UPPDATERAD: 28 februari

När HP sammanfattar de senaste månadernas försäljning i norra Europa ser det positivt ut.

De lösningar som HP sålt i Norge, Sverige och Danmark spänner över hela det grafiska produktionsspektrat. Det innebär bland annat lösningar för civiltryck, etiketter och fotoböcker.

Följande företag har valt HP Indigo:

Fovea i Nittedal Norge, har köpt en HP Indigo 7500 Digital Press och en HP Indigo WS6000p Digital Press för produktion av fotografiska produkter. De två maskinerna ersätter en HP Indigo press 5500.

Holmbergs i Malmö har också köpt en HP Indigo 7500 Digital Press för civilproduktion.

Konsis Grafisk i Oslo, Norge, ska använda sin HP Indigo 7500 Digital Press för civilproduktion. Maskinen ska komplettera en existerande HP Indigo press 5500.

Kuvertteamet har köpt en HP Indigo 5500 för affärstrycksaker och annan civilproduktion.

Lexit Group Sweden i Mölnlycke har tagit in en HP Indigo WS6000 Digital Press för etikettryck.

Rydheims Tryckeri i Jönköping, har investerat i en HP Indigo 7500 Digital Press som de ska använda för civiltryck och som komplement till den tidigare HP Indigo press 5000.

Storbildsbolaget i Helsingborg har köpt en HP Indigo FB 7600.

Sydetikett i Arlöv har köpt en HP Indigo WS6000 Digital Press för etikettryck.

Vitt Grafiska har investerat i en HP Indigo 7500.

Läs vidare

Spandex lanserar ny folieserie

Spandex introducerar varumärket AUTO och ett produktsortiment som riktar sig till professionella aktörer inom bilfoliering. Den första produkten är en serie PPF-folier.
AUTO PPF PR-Images 2

Tåligare utskrifter med nya imagePROGRAF

Canon släpper nya modeller i två av sina serier med storformatsskrivare, imagePROGRAF GP respektive PRO. Bland nyheterna kan nämnas förbättrad ljusbeständighet och reptålighet. 
LC10_GP6600S_PFP2_CEL_660x372

Artificiell intelligens avgörande för företagens överlevnad

Den kommande tiden kommer vi att titta närmare på hur artificiell intelligens (AI) implementeras i redan befintliga grafiska lösningar. Vad kan AI göra, vilka behov fyller det och vilka möjligheter och utmaningar öppnar det på sikt.
FotoJet-(45)

Tror på succé för högblank wrapfolie

I våras lanserade 3M fyra wrapfolier i 2080-serien med högblank finish. Under hösten har ytterligare åtta kulörer lagts till, bland annat nyanser som Envy Green och Deep Space.
KAO HG 2

Senaste nytt

Etikettmarknaden föll 25 procent

Efter Coronapandemin, där etikettmarknaden formligen exploderade, var fallet med 25,8 procent 2023 (enligt FINAT) kanske att vänta. Trots det beskriver Claus Søndergaard, från UPM Raflatac, det som ett tufft år, men säger samtidigt att förväntningarna på 2024 är positiva.
Claus_UPMRaflatac

Arbetshästar och neonutskrifter hos Swissqprint

Flatbädden Kudu och rullprintern Karibu tillsammans med iögonfallande neonutskrifter ska dra blickarna till Swissqprints monter under Fespa.
SQP trade fair

Zünd visar lösningar för ökad automation

Digitalisering, automation och innovation sammanfattar det skärbordstillverkaren Zünd visar under Fespa. Bland nyheterna finns ett kameratillval till deras största skärbord.
Zund Fespa 1 w

Snabb DTF-affär: ”Funderade bara en halvtimme”

Reklamlabbet i Glasriket hade i några år funderat på att uppgradera sitt textiltryck. När de fick höra talas om Mimakis DTF-lösning slog de till direkt. Företaget har även utökat med fler maskiner – och personal.
RL Fredrik Sara 2