HP sammanfattar försäljningen i Norden

PUBLICERAD: 28 februari 2012
UPPDATERAD: 28 februari

När HP sammanfattar de senaste månadernas försäljning i norra Europa ser det positivt ut.

De lösningar som HP sålt i Norge, Sverige och Danmark spänner över hela det grafiska produktionsspektrat. Det innebär bland annat lösningar för civiltryck, etiketter och fotoböcker.

Följande företag har valt HP Indigo:

Fovea i Nittedal Norge, har köpt en HP Indigo 7500 Digital Press och en HP Indigo WS6000p Digital Press för produktion av fotografiska produkter. De två maskinerna ersätter en HP Indigo press 5500.

Holmbergs i Malmö har också köpt en HP Indigo 7500 Digital Press för civilproduktion.

Konsis Grafisk i Oslo, Norge, ska använda sin HP Indigo 7500 Digital Press för civilproduktion. Maskinen ska komplettera en existerande HP Indigo press 5500.

Kuvertteamet har köpt en HP Indigo 5500 för affärstrycksaker och annan civilproduktion.

Lexit Group Sweden i Mölnlycke har tagit in en HP Indigo WS6000 Digital Press för etikettryck.

Rydheims Tryckeri i Jönköping, har investerat i en HP Indigo 7500 Digital Press som de ska använda för civiltryck och som komplement till den tidigare HP Indigo press 5000.

Storbildsbolaget i Helsingborg har köpt en HP Indigo FB 7600.

Sydetikett i Arlöv har köpt en HP Indigo WS6000 Digital Press för etikettryck.

Vitt Grafiska har investerat i en HP Indigo 7500.

Läs vidare

Kongsberg Ultimate: "Det snabbaste skärbordet på marknaden"

Skärbordstillverkaren Kongsberg Precision Cutting Systems var stolta över att deras Kongsberg Ultimate hade utsetts till ”Best Wide Format Cutting Solution” i EDP Awards i samband med en ceremoni på Drupa.
PXL_20240530_121951472.MP

"Solida lösningar som tål hög belastning"

En helautomatisk linje med linjär motor för skärning av skivor i exempelvis wellpapp, en uppgraderad etikettstans med laser och skärbord i olika storlekar. Det är något av det Jwei visade under Drupa.
Primotek 1

Marabu går grönt med ny certifiering

Nyligen blev bläcktillverkaren Marabu certifierad enligt Greenguard. En märkning som visar att en produkt testats och utvärderats för att uppfylla stränga gränser för kemikalieutsläpp. Ett budskap som Marabu trycker på under Drupa.
Marabu 4

MIS-mjukvara speciellt för de mindre tryckerierna

Det molnbaserade MIS-verktyget Nubium är den stora nyheten på årets Drupa hos eProductivity Software (ePS). En produkt som ska göra vardagen enklare för de små och medelstora tryckerierna. 
eProdictivity 1

Senaste nytt

Parajett byter offset mot rullmatad inkjet

Nyligen stängde tryckerikoncernen Parajett ner sina offsetpressar för gott. Nu investerar företaget istället i en rullmatad press med kontinuerlig inkjet. Detta för att kunna öka såväl effektiviteten som printkvaliteten. 
Parajett

”Det känns verkligen som vi växlar upp”

Efter en förrädisk vattenläcka har materialåterförsäljaren KA Olsson & Gems i Mölndal fått en nystart. Lokalerna har renoverats, flera nyrekryteringar har gjorts och man tror starkt på den prisvärda inredningsfolien CoverStyl som är ny i sortimentet.
DSC_6159

HP lovar nyheter inom storformat till hösten

I HP:s monter under Drupa var det nyheter inom Indigo- och PageWide-serierna som fick stå mest i rampljuset. Men inom kort utlovas nyheter även inom storformatssegmentet.
HP Paula

Storaffär för företaget som förlänger livet på tidningspressar

Företaget från Västsverige som tillverkar styrsystem för tidningspressar gjorde en affär på plus 1 miljon euro på Drupa. De sålde också flera kamerasystem under mässan.
FotoJet-(86)