Ny brukschef på Hallsta Pappersbruk

PUBLICERAD: 11 juni 2012
UPPDATERAD: 11 juni

Holmen Paper har utsett Daniel Peltonen till ny brukschef på Hallsta Pappersbruk.

Daniel är för närvarande produktionschef på Hallsta Pappersbruk. Han kom till Hallsta 2009 efter att i sju år ha arbetat som produktionschef på Holmen Papers bruk i Madrid.

– Det är en styrka för oss att kunna rekrytera brukschefen i de egna leden, kommenterar Henrik Sjölund, affärsområdeschef för Holmen Paper. Daniel har i sina roller som teknisk chef och produktionschef hunnit lära känna bruket och människorna här. Det ska bli spännande att se hans driv i den här nya rollen.

Daniel Peltonen är 41 år och började sin bana i skogsindustrin 1997 efter studier till diplomingenjör vid Åbo Akademi. Karriären innan Holmen Paper omfattar befattningar inom produktionsledning i Husum, Braviken och Madrid.  Hallstas nya brukschef bor i Hallstavik, är gift och har 3 barn.

Daniel Peltonen tillträder sin befattning den 18 juni och efterträder Kenneth Ohlsson som lämnar Holmen.

Läs vidare

Print Supplies hoppas på succé i grannlandet

Live-wrapping och flera produktnyheter stod i rampljuset i Print Supplies monter. Den norska fullserviceleverantören gör i och med sin medverkan på Sign&Print Scandinavia entré på den svenska marknaden.
Print Supplies

Världspremiär för ny tonermaskin

Den flögs in från Japan fredagen innan mässan och visades för första gången publikt när Sign&Print Scandinavia öppnade under tisdagen. Nya Ricoh Pro C7500 som ska ge kommersiella tryckerier fler kreativa användningsområden.
Ricoh8

Skärning med kollaborativa robotar

Automation med robotlösningar. Det står i fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
– Vi vill få fler att inse att det är nästa steg i utvecklingen, säger Henrik Larsson Hedblom på Zünd Skandinavien.
Zund 2

Avtäckning på mässan för ny HP Latex-modell

HP Latex-familjen har fått en ny medlem, kallad 630 W. Maskinen hade världspremiär hos inte mindre än tre utställare under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex och Antalis.
A169871A-614E-46A0-8B8E-6CC4CD6F1B50

Senaste nytt

Hexis ger kunderna makten över laminaten

I Hexis monter var det stort fokus på skyddsfilmer i serien Bodyfence under Sign&Print. Företaget hade bilar både utanför och innanför entrén till Kistamässan. De visade också inredningsvinyler, folier och laminat. 
FotoJet

Vd-byte och produktnyheter hos Horizon

Horizon Nordic kom till Sign&Print-mässan inte bara med produktnyheter utan även med en ny vd vid rodret. Det som var sig likt var fokuset på efterbehandlings- och automationslösningar.
Horizon 4

Jako tryckeri flyttas – nya ägaren centraliserar

Jako tryckeri i halländska Torup ska stängas. I stället ska all verksamhet samlas tio mil bort hos ägaren Nilssons tryckeri i skånska Bjärnum utanför Hässleholm.
DSC_4406

Scandraft hjälper kunderna komma igång med DTF

Återförsäljaren Scandraft visade sitt utbud av material för bild- och dekorproduktion. Men man tryckte lite extra på sitt startkit för att komma igång med Direct to film-tryck på textil.
DSC_4449