Danagård Litho i avtal med Apoteksgruppen

PUBLICERAD: 12 juni 2012
UPPDATERAD: 14 november

Danagård Litho har tecknat ett strategiskt viktigt avtal med Apoteksgruppen i Sverige.

Avtalet är omfattande och innefattar uppbyggnad och leverans av en webbplattform med funktioner anpassade för Apoteksgruppen och dess cirka 150 apotek/butiker, deras kundklubb Poängen med 250 000 medlemmar över hela Sverige, samt produktion av trycksaker, lagerhållning och logistik.

Marknadsportalen kommer att innehålla en webbplattform med huvudfunktioner såsom Skicka- verktyg för utskick, Skapa – dynamiska produkter och mallar , Hämta – bildbank & mediadatabas och Beställ – Webbshop. Apoteksgruppen produktion av trycksaker är varierande och man har därför behov av en bred partner med tillgång till webbaserade administrationstjänster, offsettryck och digitaltryck samt möjlighet till lagring av trycksaker för senare avrop.

Läs vidare

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)

Swissqprint visar hela produktlinjen

Mycket vatten har flutit under broarna sedan Drupa arrangerades senast för åtta år sedan. Swissqprint, som har sitt huvudkontor vid Rhens västra sida i Schweiz, kommer på årets mässa att visa de innovationer som utvecklats under de åren.
swissqprint-fespa

För få utbildas – "Läget börjar bli kritiskt"

Att för få utbildas pekas ut som ett stort orosmoln för den grafiska industrin. Det gör att antalet som rekryteras utan formell utbildning för branschen ökar.
0023_210921

Senaste nytt

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)