Ipex 2014 börjar fyllas

PUBLICERAD: 18 juni 2012
UPPDATERAD: 18 juni

Ipex 2014 flyttar till Londons Excel Centre och nu meddelar arrangörerna att över 70 procent av mässytan är bokad.

– Utställarna har varit entusiastiska över flytten till London och de mer besökarvänliga mässlokalerna som Excel Centre innebär, säger Trevor Crawford, vd för Informa Print & Media Group, som ansvarar för Ipex 2014. Dessutom verkärar leverantörerna övertygade om att London kommer att öka de internationella besökarna och nya besökargrupper, inklusive trycksaksköpare från olika vertikaler.

Några av utställarna på Ipex 2014 har utökat monterytan avsevärt. EFI har till exempel gått upp 740 procent, Konica Minolta med 95 procent och Canon med 31 procent, jämfört med förra Ipex.

Mer information på Ipex webbplats och på Excel Centres webbplats.

Läs vidare

Så kan det smarta tryckeriet skapas

Heidelberg kom till Sign&Print Scandinavia för att mässa om "The Smart Print Shop", men även berätta om maskinnyheten Versafire LP. 
Heidelberg

Kodak stärker Prinergy i version 10

Kodak fortsätter att förbättra prestanda, funktionalitet och säkerhet för deras arbetsflödesprogram.
Kodak

Storsatsande Visutech: "Det ligger rätt i tiden"

Visutech slog på stora trumman på årets Sign&Print Scandinavia med dubbla montrar. Inte minst för att visa produktnyheterna hos nya samarbetspartnern Fujifilm.
Visutech 1

Alvöen bjöd på flera nyheter

En butiksskylt med diamantpolerad logga, en kub med mönster i ett svart stenliknande material och ett specialtillverkat båtfönster. Det var några exempel på spännande applikationer som Alvöen visade upp i sin monter.
Alvöen 4

Senaste nytt

Nya kontakter och leads resultatet av mässan

Det fanns en hel del att gå vidare med för de företag som som deltog på Sign&Print. Många av bolagen vittnade om många nya bekantskaper och leads att arbeta vidare med.
mässcollage

Glassbjudning gav samtal om H-trycks behållare

H-tryck tog med sig glassmaskinen till Sign&Print-mässan till många besökares glädje. Det var så klart en bra ice breaker för att få igång samtalet med kunderna om till exempel de glassbägare de producerar för 1-3 kulor.
890D8DCE-330D-4DD5-9B69-08AA07508539_1_100_o

Folier.se hjälper nystartade bolag komma igång med textiltryck

Folier.se säljer maskiner och material för att göra det mesta inom tryck i allmänhet och textiltryck i synnerhet. De tog bland annat med sig Secabos rulle till rulle-skärbord för DTF till Sign&Print-mässan.
DSC_4677

Så kan det smarta tryckeriet skapas

Heidelberg kom till Sign&Print Scandinavia för att mässa om "The Smart Print Shop", men även berätta om maskinnyheten Versafire LP. 
Heidelberg