Tre nya modeller från Epson

PUBLICERAD: 24 augusti 2012
UPPDATERAD: 24 augusti

Epson breddar sitt urval av Sure Color-skrivare med tre fyrfärgsmodeller för tillämpningar inom CAD, GIS och POS.

SC-T7000, SC-T5000 och SC-T3000 är framtagna för tillämpningar som arkitektritningar, kartor, presentationer, posters och inomhusskyltar. Enligt Epson tar skrivarna endast 28 sekunder på sig för att skriva ut en A1-sida i utkastsläge på standardpapper.

Alla kontroller sitter på skrivarens framsida och papper matas in ovanifrån. De färdiga utskrifterna matas ut på framsidan och staplas i en korg. Streckkoder används för att hålla koll på hur mycket papper som finns kvar på rullen.

Skrivarna använder Epsons vattenbaserade UltraChrome XD-bläck samt Epsons Variable-size Droplet-teknik.

Utskriftsbredden är på 610 millimeter, 914 millimeter och 1 118 millimeter för respektive maskin.

Läs vidare

Neonchock hos Nize: "Erbjuda något annat"

Färgstarka tryck med neonfärger fångade ögat i Nize Equipments monter under Sign&Print-mässan. Men även en skrivare som kan printa taktila skyltar som bokstavligt talat sticker ut.
Nize 3

Vd-byte och produktnyheter hos Horizon

Horizon Nordic kom till Sign&Print-mässan inte bara med produktnyheter utan även med en ny vd vid rodret. Det som var sig likt var fokuset på efterbehandlings- och automationslösningar.
Horizon 4

Antalis trycker på gröna alternativ

Den grafiska branschen har en del att göra när det gäller klimatpåverkan. Det vill Antalis vara med och ändra på. I sin monter under Sign&Print-mässan var det mycket som kretsade kring hållbara materialval.
Antalis 2

Färska nyheter och försäljningar hos Plockmatic

När Plockmatic summerar årets Sign&Print Scandinavia så omfattar det flera maskinförsäljningar.
– Jag har inte hunnit räkna än, men det är ett gäng, säger Tommy Jönsson, försäljningschef på Plockmatic Sverige.
Plockmatic 1

Senaste nytt

Kunden kan byta wrapmaterial på bilen med några klick

Den stora nyheten hos Spandex var det nya 3D-designprogrammet Zeno. Den prenumerationsbaserade tjänsten låter kunden testa olika wrappingmaterial och färger i datorn innan köparen bestämmer sig.
DSC_4662

Storsatsande Visutech: "Det ligger rätt i tiden"

Visutech slog på stora trumman på årets Sign&Print Scandinavia med dubbla montrar. Inte minst för att visa produktnyheterna hos nya samarbetspartnern Fujifilm.
Visutech 1

Alvöen bjöd på flera nyheter

En butiksskylt med diamantpolerad logga, en kub med mönster i ett svart stenliknande material och ett specialtillverkat båtfönster. Det var några exempel på spännande applikationer som Alvöen visade upp i sin monter.
Alvöen 4

Riso satsade allt på ett starkt kort

Riso lät sin nya snabba bläckstråleskrivare Riso Valezus T1200 spela den självklara huvudrollen i sin monter. Tillverkaren vill fylla ett hål på marknaden utanför segment som laser och toner. Det var första gången som modellen T1200 visades för den skandinaviska publiken.
DSC_4959