Xanté satsar på volym med Impressia

PUBLICERAD: 18 oktober 2012
UPPDATERAD: 18 oktober

Xanté Impressia är företagets senaste printermodell, framtagen för volymproduktion i små- och medelstora företag, inhouse-tryckerier samt kontorsmiljöer.

Impressia klarar en rad olika material och format, som bestruket och bestruket, NCR, texturerat, etiketter samt kartongkvaliteter för till exempel visitkort.

Till utrustningen medföljer en fleranvändarlicens för företagets arbetsflöde Iqueue 7 Ultimate. Här finns det stöd för matchning av dekorfärger, oberoende cmyk- och densitetsjustering, offerter med mera.

Upplösningen ligger på 2400 dpi och kapaciteten på 50 sidor per minut i fyrfärg, första utskriften kommer efter åtta sekunder i färg och sju sekunder i svartvitt. Skriver du ut på kuvert i fyrfägr klarar maskinen 80 stycken per minut. Uppvärmningstiden uppges vara på under minuten.

 

Läs vidare

Swissqprint visar hela produktlinjen

Mycket vatten har flutit under broarna sedan Drupa arrangerades senast för åtta år sedan. Swissqprint, som har sitt huvudkontor vid Rhens västra sida i Schweiz, kommer på årets mässa att visa de innovationer som utvecklats under de åren.
swissqprint-fespa

Plockmatic firar jämnt med all time high

I år är det 50 år sedan Plockmatic startades. Sedan dess har företag växt till en stor global spelare inom dokumenthantering med en bred produktportfölj. Sign&Print har intervjuat vd:n Jan Marstorp om den resan och vägen framåt.
Plockmatic kollage

Färger för screen-, digital- och tampotryck

Färgtillverkaren Marabu lyfter fram några av sina produkter för screen-, digital- och tampotryck på Drupa.
marabu2

Xeikon visar innovationer inom nyckelsegment

Xeikon, som är en del av Flint Group, erbjuder digitala lösningar för såväl den grafiska industrin som förpackningsbranschen. På Drupa visas de senaste innovationerna inom dessa segment.
SV kollage

Senaste nytt

Storbildsbolaget vill synas mer mot detaljhandeln

Storbildsbolaget har under många år producerat olika typer av mässmaterial. Nu är det dags för Helsingborgsföretaget att själva ställa ut.
Jonas-Hellke

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex