R&D Spandex förenklar skyltbeställningen

PUBLICERAD: 19 oktober 2012
UPPDATERAD: 19 oktober

R&D Spandex presenterar nu ett helt nytt egenutvecklat skyltsystemskoncept, Standard Sign Systems.

Lösningen innebär att kunder inte ska behöva specialisera och måttbestämma alla sina beställningar utan ska kunna välja produkter ur ett standardsortiment. De beställda produkterna kan sedan levereras mer eller mindre omgående, menar företaget.

Sortimentet innehåller väggskyltar, markskyltar, pyloner och dörrskyltar och finns i moderna och klassiska stilar. Det finns ett antal olika dimensioner och mått på de olika lösningarna. Färgerna som ingår i sortimentet är svart, vit och silver.Som ett led i lanseringen av Standard Sign Systems har R&D Spandex tagit fram ett demo-kit som kan användas i kundernas egna showroom för att skapa merförsäljning. Kitet innehåller ett stort urval av Standard Sign Systems sortiment till ett förmånligt pris för kunder som vill presentera produktkonceptet.

Läs mer på R&D Spandex webbplats.

Läs vidare

Neonchock hos Nize: "Erbjuda något annat"

Färgstarka tryck med neonfärger fångade ögat i Nize Equipments monter under Sign&Print-mässan. Men även en skrivare som kan printa taktila skyltar som bokstavligt talat sticker ut.
Nize 3

Vd-byte och produktnyheter hos Horizon

Horizon Nordic kom till Sign&Print-mässan inte bara med produktnyheter utan även med en ny vd vid rodret. Det som var sig likt var fokuset på efterbehandlings- och automationslösningar.
Horizon 4

Antalis trycker på gröna alternativ

Den grafiska branschen har en del att göra när det gäller klimatpåverkan. Det vill Antalis vara med och ändra på. I sin monter under Sign&Print-mässan var det mycket som kretsade kring hållbara materialval.
Antalis 2

Färska nyheter och försäljningar hos Plockmatic

När Plockmatic summerar årets Sign&Print Scandinavia så omfattar det flera maskinförsäljningar.
– Jag har inte hunnit räkna än, men det är ett gäng, säger Tommy Jönsson, försäljningschef på Plockmatic Sverige.
Plockmatic 1

Senaste nytt

Nya kontakter och leads resultatet av mässan

Det fanns en hel del att gå vidare med för de företag som som deltog på Sign&Print. Många av bolagen vittnade om många nya bekantskaper och leads att arbeta vidare med.
mässcollage

Glassbjudning gav samtal om H-trycks behållare

H-tryck tog med sig glassmaskinen till Sign&Print-mässan till många besökares glädje. Det var så klart en bra ice breaker för att få igång samtalet med kunderna om till exempel de glassbägare de producerar för 1-3 kulor.
890D8DCE-330D-4DD5-9B69-08AA07508539_1_100_o

Folier.se hjälper nystartade bolag komma igång med textiltryck

Folier.se säljer maskiner och material för att göra det mesta inom tryck i allmänhet och textiltryck i synnerhet. De tog bland annat med sig Secabos rulle till rulle-skärbord för DTF till Sign&Print-mässan.
DSC_4677

Så kan det smarta tryckeriet skapas

Heidelberg kom till Sign&Print Scandinavia för att mässa om "The Smart Print Shop", men även berätta om maskinnyheten Versafire LP. 
Heidelberg