TB Screen växer med ny maskin och nya lokaler

TB Screen i Västerås har investerat i en HP Scitex FB7600. Syftet är att hantera större upplagor. Företaget arbetar främst mot sektorerna retail och utomhusevent och har kunder i hela Skandinavien.

Företaget kör sedan tidigare fyra HP-maskiner. Den nya HP Scitex-maskinen ska särskilt användas för de många POS- och POP-jobben som man fått.

– HP Scitex FB7600 har allt och enligt mig levererar den en perfekt mix av produktionshastighet och printkvalitet, säger TB Screens Jonas Bergström, ansvarig för den digitala produktionen. Vi ville hålla alla dörrar öpna innan vi bestämde oss, men när vi jämförde två av konkurrenterna stod det klart att FB7600-modellen stack ut som det självklara valet som mötte våra krav.

Den nya maskinen är levererad av Schneidler och innefattar även en Hostert Automatic Loader.

TB Screen grundades 1978 och är nu inne på andra generationens ledarskap. Förra året steg försäljningen med 30 procent. Nu är man på gång att expandera till en skräddarsydd produktionsenhet på 5000 kvadratmeter, en fördubbling jämfört med den nuvarande lokalen.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Nannatrycket halverar
kostnad för papper och färg

Holmebo Paper lanserar ett nytt papper för riktigt tunt tryck. Tillsammans med en ny rundbindare från Horimatic skapas en produkt med full funktionalitet men minimal vikt.
– Idén är att du trycker på ett mycket tunt papper – lite drygt 14 gram per kvadratmeter. Genom att du har en produkt med minst 64 sidor – men helst 96 sidor eller fler – så får du stadgan, säger Holmebos vd Nils Ringlek.

Publicerat av: