Ett dussin kändisar i nästa års lyxkalender

PUBLICERAD: 19 november 2012
UPPDATERAD: 19 november

I sin nya kalender har pappersleverantören Scheufelen fokus på individen, eller mer specifikt, på kända personer som har förändrat världen genom sina idéer och arbete.

Varje månad i Scheufelen-kalendern visar en känd person och dess livsverk från områden som fritid, kultur, politik, idrott, teknik och vetenskap.

Februari har Margarete Steiff som huvudperson. ”Endast det bästa är gott nog för barn” är hennes motto – mycket passande för en person som arbetade hela sitt liv med att producera mjuka leksaker för barn. April fokuserar på Jacqueline Auriol-Douet. 1953 blev hon den första kvinnan att bryta ljudvallen. Juli ägnas åt Marilyn Monroe, medan augusti stoltserar med Gandhi.

Kalendern är producerad på papperet Phoenixmotion, Heaven 42 och Bvs. Självklart är det extra allt som gäller för efterbehandlingen och effekter. Här hittar du allt från foliering och lacker till prägling och perforering.

Endast 3500 exemplar av kalendern trycks. Den kostar100 euro inklusive moms. Ett mindre antal enskilda kalendersidorna finns att köpa för 15 euro vardera. Beställningar kan göras i Scheufelens webbshop från mitten av november.

Läs vidare

Så kan det smarta tryckeriet skapas

Heidelberg kom till Sign&Print Scandinavia för att mässa om "The Smart Print Shop", men även berätta om maskinnyheten Versafire LP. 
Heidelberg

Kodak stärker Prinergy i version 10

Kodak fortsätter att förbättra prestanda, funktionalitet och säkerhet för deras arbetsflödesprogram.
Kodak

Storsatsande Visutech: "Det ligger rätt i tiden"

Visutech slog på stora trumman på årets Sign&Print Scandinavia med dubbla montrar. Inte minst för att visa produktnyheterna hos nya samarbetspartnern Fujifilm.
Visutech 1

Alvöen bjöd på flera nyheter

En butiksskylt med diamantpolerad logga, en kub med mönster i ett svart stenliknande material och ett specialtillverkat båtfönster. Det var några exempel på spännande applikationer som Alvöen visade upp i sin monter.
Alvöen 4

Senaste nytt

Nya kontakter och leads resultatet av mässan

Det fanns en hel del att gå vidare med för de företag som som deltog på Sign&Print. Många av bolagen vittnade om många nya bekantskaper och leads att arbeta vidare med.
mässcollage

Glassbjudning gav samtal om H-trycks behållare

H-tryck tog med sig glassmaskinen till Sign&Print-mässan till många besökares glädje. Det var så klart en bra ice breaker för att få igång samtalet med kunderna om till exempel de glassbägare de producerar för 1-3 kulor.
890D8DCE-330D-4DD5-9B69-08AA07508539_1_100_o

Folier.se hjälper nystartade bolag komma igång med textiltryck

Folier.se säljer maskiner och material för att göra det mesta inom tryck i allmänhet och textiltryck i synnerhet. De tog bland annat med sig Secabos rulle till rulle-skärbord för DTF till Sign&Print-mässan.
DSC_4677

Så kan det smarta tryckeriet skapas

Heidelberg kom till Sign&Print Scandinavia för att mässa om "The Smart Print Shop", men även berätta om maskinnyheten Versafire LP. 
Heidelberg