Arkitektkopia växer i Borås

Arkitektkopia tar över Borås Copyprints verksamhet den 1 december. Enligt Arkitektkopias vd Lars Franzén, ser man regionen som expansiv.

– Den snabba utvecklingen och dagens kundanpassade lösningar som kombinerar digitaltryck med webbaserade tjänster och applikationer öppnar helt nya möjligheter, säger Lars Franzén.

– Vi har idag många kunder i Göteborg, exempelvis byggentreprenörer och tekniska konsulter, som också är verksamma i Borås. Med affären kan vi ytterligare integrera våra tjänster och bredda utbudet av service till både våra lokala kunder i Borås och de som har verksamhet över hela regionen, säger Lars Franzén.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Lackat och klart för arkmatad inkjet

Canon har i samarbete med Plockmatic tagit fram en sömlös integration mellan Canons arkmatade digitala tryckpressar i varioPRINT iX-serien och Plockmatics DigiCoater Pro 400 HD LED efterbehandlingsmaskin. Kombinationen ska göra att kunderna kan producera högkvalitativa uv-lackade produkter i hög hastighet i ett automatiserat flöde.

Publicerat av: