Fespa lockar till sig ledande kreatörer

PUBLICERAD: 30 april 2013
UPPDATERAD: 30 april

En av talarna på Creative Corner är Saskia Goeteyn på Coca-Cola Services.
En av talarna på Creative Corner är Saskia Goeteyn på Coca-Cola Services.

Fespa meddelar att de fått till ett utomordentligt program och talare till sin nya konferensdel Creative Corner på Fespa 2013 i London den 25-29 juni 2013. Här ligger fokus på den kreativa sidan av storformat och sign.

Några av de största namnen inom reklam och design kommer att finnas på plats. Besökare kan förvänta sig keynote-presentationer från företag som Coca Cola, McCann NY, TBWA och Unilever. Konferensprogrammet kommer att behandla viktiga frågor för kreatörerna, visa upp vad print kan göra och skapa relationer mellan de grafiska tjänsteleverantörerna och slutanvändare.

Creative Corner håller till i monter Q100N i norra hallen. Under seminarierna kommer man bland annat att ge tips på hur man bäst utformar specifika applikationer, som förpackningar och POP, inredning, utomhusreklam oc

h storformat modell större.

För mer information om Creative Corner, gå till webbplatsen för Fespa 2013.

Läs vidare

Color Systems såg ny kundgrupp

Color System har satt tänderna i en ny kundgrupp med UV-storformatsskrivaren från Epson. – Det är jätteroligt, säger Magnus Edfeldt, säljs och marknadsansvarig. Återförsäljaren från Vällingby visade också flera maskiner för Direct to film.
DSC_4386

Avtäckning på mässan för ny HP Latex-modell

HP Latex-familjen har fått en ny medlem, kallad 630 W. Maskinen hade världspremiär hos inte mindre än tre utställare under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex och Antalis.
A169871A-614E-46A0-8B8E-6CC4CD6F1B50

Lyfter fram trotjänare – och kommande hybrider

Under första kvartalet 2024 planerar Agfa att lansera två helt nya hybridmaskiner. De fick dessvärre inte se dagens ljus under Sign&Print Scandinavia, men besökarna får ändå höra några detaljer om de kommande nyheterna.
DSC_4253

Trippla nyheter och späckat demoschema

Norska Print Supplies kommer till Stockholm och Sign&Print-mässan för att bland annat presentera tre nya varumärken i sin portfölj. Men även för att kanske hitta nya medarbetare.
Fredrik och Gaute - Print Supplies

Senaste nytt

Color Systems såg ny kundgrupp

Color System har satt tänderna i en ny kundgrupp med UV-storformatsskrivaren från Epson. – Det är jätteroligt, säger Magnus Edfeldt, säljs och marknadsansvarig. Återförsäljaren från Vällingby visade också flera maskiner för Direct to film.
DSC_4386

Print Supplies hoppas på succé i grannlandet

Live-wrapping och flera produktnyheter stod i rampljuset i Print Supplies monter. Den norska fullserviceleverantören gör i och med sin medverkan på Sign&Print Scandinavia entré på den svenska marknaden.
Print Supplies

Dataline vill växa i Norden

Under Sign&Print Scandinavia gick Dataline ut med nyheten att företaget förvärvat finska mjukvaran Arkki ERP. Det firades i montern under mässans sista dag.
Dataline

Världspremiär för ny tonermaskin

Den flögs in från Japan fredagen innan mässan och visades för första gången publikt när Sign&Print Scandinavia öppnade under tisdagen. Nya Ricoh Pro C7500 som ska ge kommersiella tryckerier fler kreativa användningsområden.
Ricoh8