JustNu öppnar sitt 20e tryckeri i Malmö

PUBLICERAD: 26 september 2013
UPPDATERAD: 26 september

JustNu öppnar tryckeri vid Triangeln i Malmö. Det blir kedjans andra tryckeri i Malmö och Sveriges 20e.

– Malmö och Skåne är ett av våra viktigaste områden och nu befäster vi vår position i centrala Malmö, säger Peter Veres, som är ansvarig för JustNu:s expansion.

Tryckeriet, som kommer att kallas JustNu kommer att vara strategiskt placerat på Södra Förstadsgatan 70. Lokalen genomgår nu en totalrenovering för att anpassas till verksamheten.

Platschef för JustNu Triangeln blir Caroline Mörk, tidigare platschef för JustNu i Lund. Ny platschef för JustNu Lund blir Linda Nilsson

– Vi ser en ökad efterfrågan på grafiska tjänster och produkter i storstadsregionerna och kommer att fortsätta expandera i dessa områden, säger Jan Veres och bekräftar att företaget kommer att tillsätta ny personal i Malmöområdet, bland annat formgivare och digitaltryckare.

JustNu i Malmö invigs i början av november.

Läs vidare

Spandex lanserar ny folieserie

Spandex introducerar varumärket AUTO och ett produktsortiment som riktar sig till professionella aktörer inom bilfoliering. Den första produkten är en serie PPF-folier.
AUTO PPF PR-Images 2

Tåligare utskrifter med nya imagePROGRAF

Canon släpper nya modeller i två av sina serier med storformatsskrivare, imagePROGRAF GP respektive PRO. Bland nyheterna kan nämnas förbättrad ljusbeständighet och reptålighet. 
LC10_GP6600S_PFP2_CEL_660x372

Artificiell intelligens avgörande för företagens överlevnad

Den kommande tiden kommer vi att titta närmare på hur artificiell intelligens (AI) implementeras i redan befintliga grafiska lösningar. Vad kan AI göra, vilka behov fyller det och vilka möjligheter och utmaningar öppnar det på sikt.
FotoJet-(45)

Tror på succé för högblank wrapfolie

I våras lanserade 3M fyra wrapfolier i 2080-serien med högblank finish. Under hösten har ytterligare åtta kulörer lagts till, bland annat nyanser som Envy Green och Deep Space.
KAO HG 2

Senaste nytt

Spandex lanserar ny folieserie

Spandex introducerar varumärket AUTO och ett produktsortiment som riktar sig till professionella aktörer inom bilfoliering. Den första produkten är en serie PPF-folier.
AUTO PPF PR-Images 2

TAG Reklam: "Vi vill ha så lite som möjligt på hyllan"

TAG Reklam är en veteran bland Karlstads många profilföretag och uppnådde sin högsta omsättning senaste året 2022/2023. I sitt nattklubbssvarta showroom satsar de på minimalism för att underlätta för kunderna.
– Vi vill ha så lite som möjligt på hyllan, säger Andreas Gustafsson, vd.
DSC_5547

Tryckcentrum växer digitalt genom förvärv

Tryckcentrum i Blekinge förvärvar Altefur Development och den 1 mars öppnas en ny avdelning som kommer att fokusera på digital kommunikation.
Tryckcentrum

Profilföretaget Printer gör satsning i Finland

Brover Group-ägda Printer, e-handlare inom reklam- och trycksaker, har verkat på den svenska marknaden under några år. Nu tar företaget steget över Östersjön och går in i grannlandet Finland.
Printer Finland