Fokus på kunden i Apogee Storefront 2.0

PUBLICERAD: 26 november 2013
UPPDATERAD: 26 november

Nästa version av Agfa Graphics Apogee Storefront har landat. Bland nyheterna finns funktioner för variabeldatahantering och möjlighet att hantera olika pappersformat.

Även stödet för e-handel har förbättrats, menar företaget. Med den tätare integrationen mellan Apogee Prepress och nya arbetsflödet Asanti Production ska man eliminera dubbelarbete när man matar in data från civiltrycksproduktionen respektive storformatsproduktionen.

– Apogee Storefront är ett ypperligt exempel på hur Agfa Graphics tar sin kompetens inom arbetsflödesautomatisering och webbportaler till storformatsmarknaden, säger Andy Grant, programvaruchef, Agfa Graphics. Lösningen är ett av de mest kostnadseffektiva sätten för tjänsteleverantörer att dra nytta av ny teknik och marknadsföra sina tjänster till en större målgrupp på nätet.

Apogee Storefront, som nyligen prisade som ”Best web-to-print solution” av European Digital Press Association, har fått förbättrat stöd för e-handel i business-to-business-segmentet. Nu går det bland annat att personalisera adressböcker och skräddarsy domännamn.

Med ny funktionalitet för hantering av variabeldata ska det vara enklare att skapa batchar med personaliserade dokument. Genom att ladda upp ett Excel-ark med kontaktuppgifter eller prisinfo ska trycksaksköpare kunna beställa hela paket med personaliserade visitkort och andra trycksaker.

I version 2.0 kan användare även definiera storleken på de affischer de beställer, varpå Apogee Storefront beräknar priset per kvadratmeter eller kvadratfot. Det ger flexibilitet åt onlinekunderna, menar Agfa Graphics.

Läs vidare

Mjukvarusamarbete för bättre flyt

ECO3 och eProductivity Software (ePS) har ingått ett strategiskt partnerskap med målet att ta automationen hos tryckerierna till nästa nivå.
ECO3 ePS

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex

Summa släpper ny version av mjukvara för flatbäddsskärare

Nu kommer en ny version av programmet Go Produce Flatbed Edition 3.0 som är skräddarsytt för skärmaskiner av flatbäddsmodell i F-serien.
_DSC0105

Ett verktyg för skyltföretagets alla processer

Det belgiska mjukvaruföretaget Dataline Solutions har utvecklat den modulära mjukvaran Multiline för att hantera alla funktioner hos ett skyltföretag, eller något annat grafiskt företag för den delen.
Jef_Stoffels

Senaste nytt

Textiltryck utan för- och efterbehandling

Epson lanserar nu Monna Lisa ML-13000, en direct-to-fabric-skrivare som kan printa direkt på tyget i en enda process utan separat för- eller efterbehandling.
ML-13000 ver 2

Horizon vänder blad med tre nya samarbeten

Efterbehandlingsleverantören Horizon skriver nya kapitel med tre färska samarbeten. Nu kan de hjälpa tryckerier från tryck till färdig bok i både mjuk- eller hårdpärm.
FotoJet-(82)

Helautomatiskt skärsystem som förflyttar gränserna

Elitron bjuder under Drupa in till en förhandstitt på den uppgraderade Kombo TAV – ett anmärkningsvärt framsteg inom digital skärteknik.
elitron_01

Mjukvarusamarbete för bättre flyt

ECO3 och eProductivity Software (ePS) har ingått ett strategiskt partnerskap med målet att ta automationen hos tryckerierna till nästa nivå.
ECO3 ePS