Fokus på kunden i Apogee Storefront 2.0

PUBLICERAD: 26 november 2013
UPPDATERAD: 26 november

Nästa version av Agfa Graphics Apogee Storefront har landat. Bland nyheterna finns funktioner för variabeldatahantering och möjlighet att hantera olika pappersformat.

Även stödet för e-handel har förbättrats, menar företaget. Med den tätare integrationen mellan Apogee Prepress och nya arbetsflödet Asanti Production ska man eliminera dubbelarbete när man matar in data från civiltrycksproduktionen respektive storformatsproduktionen.

– Apogee Storefront är ett ypperligt exempel på hur Agfa Graphics tar sin kompetens inom arbetsflödesautomatisering och webbportaler till storformatsmarknaden, säger Andy Grant, programvaruchef, Agfa Graphics. Lösningen är ett av de mest kostnadseffektiva sätten för tjänsteleverantörer att dra nytta av ny teknik och marknadsföra sina tjänster till en större målgrupp på nätet.

Apogee Storefront, som nyligen prisade som ”Best web-to-print solution” av European Digital Press Association, har fått förbättrat stöd för e-handel i business-to-business-segmentet. Nu går det bland annat att personalisera adressböcker och skräddarsy domännamn.

Med ny funktionalitet för hantering av variabeldata ska det vara enklare att skapa batchar med personaliserade dokument. Genom att ladda upp ett Excel-ark med kontaktuppgifter eller prisinfo ska trycksaksköpare kunna beställa hela paket med personaliserade visitkort och andra trycksaker.

I version 2.0 kan användare även definiera storleken på de affischer de beställer, varpå Apogee Storefront beräknar priset per kvadratmeter eller kvadratfot. Det ger flexibilitet åt onlinekunderna, menar Agfa Graphics.

Läs vidare

Ny prooflösning gör det billigare att provtrycka HP Indigo

GMG har tagit fram en prooflösning speciellt för HP Indigo-användare. Med GMG ColorProof blir processen både billigare och mer pålitlig, enligt företaget.
HP_DesignJet_Z9_Driver_Printer

Lockar med färgbesparingar i ny RIP-version

Den franska mjukvaruutvecklaren Caldera har precis släppt den senaste versionen av Caldera RIP. Från och med nu kommer användare att kunna uppgradera sin RIP till version 17 för att uppleva alla nya funktioner och förbättringar.
caldera

Hexis nya skärprogramvara tillgängliggörs på marknaden

Nu finns Hexis egenutvecklade programvara för skärning av självhäftande skyddsfilmer tillgänglig för kunderna. Matmak gör det enkelt att förskära delar i företagets Bodyfence-sortiment.
Joachim Wallgren

Kodak stärker Prinergy i version 10

Kodak fortsätter att förbättra prestanda, funktionalitet och säkerhet för deras arbetsflödesprogram.
Kodak

Senaste nytt

Ensam är stark på vältrimmat digitaltryckeri

Trots pandemins effekter och en vattenläcka som forsade ner i verksamhetens Ricoh-maskin, står Exellent starkt. Med nya lokaler och en optimerad maskinpark ser framtiden ljus ut för enmanstryckaren Ola Alm i Stockholm.
1-Exellent

Ricoh ingår partnerskap för att utvidga storformatsportföljen

Ricoh Europe har ingått ett strategiskt partnerskap med Flora Digital, en kinesisk tillverkare av flatbädds- och bläckstråleskrivare i storformat. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka och diversifiera Ricoh Europes produktportfölj med smidiga storformatsystem för grafik, interiörer och industriella marknader.
Ricoh-Flora

Muller Martini köper Hunkeler

Efter noggrant övervägande har familjerna bakom de två företagen beslutat att slå samman Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Hasler vill erbjuda toppkvalitet till vettig prislapp

Skärbordstillverkaren Hasler har som motto att leverera produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Under hösten blev det klart att Marabu är ny försäljningspartner i Skandinavien. Sign&Print har intervjuat grundaren och vd:n Marc Hasler om företagets inträde på den skandinaviska marknaden.
Hasler 1