Workshop fullsatt av intresserad industri

Visutech Digital Academy blev snabbt fullsatt efter inbjudan till Sales Development Training, Labels & Packaging event.

Två dagar med fokus på affärsnyttan med digitaltryck med stark marknadskoppling visade sig locka stora delar av en intresserad industri. Specialister från HP satte fingret på digitaltryckets möjligheter med hjälp av  kundfall som väckte en hel del kreativitet och tankar om egen möjlig affärsnytta.

Några av de ämnen som berördes under dessa två dagar var marknadstrender, effekter av digitalt tryck på leveranskedjan, ansvaret för en produkts livscykel och hur digitalt hjälper varumärkesägaren.

Deltagare från aktörer som Nordvalls, Ettiketto Printcom, Eson Pac, Lexit, Skanem, PSI Antonson med flera visade stort engagemang. Flera av dem med representation från fler av våra nordiska länder.

– Vi är glada att så många bokade av två dagar för dessa viktiga ämnen. Så väl nya som ansikten vi tidigare sett fanns på plats. Vi känner verkligen att vår akademi kan bidra med ny input och värdefulla kunskaper som berikar olika funktioner i nom tryckeriet. Ett bevis på detta är väl inte minst att denna workshop så snabbt blev fullbokad, säger Rickard Ådén, Visutech.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Epson fixar många tröjor och tyger

Epson har sina rötter i att göra skrivare för fotografer. Därför var man tidigt ute med extra färger som grått och ljusare varianter av cyan och magenta. Allt för att återge färgerna så precist som möjligt. Nu kommer en ny skrivare med en bredd på 160 centimeter och kapacitet att trycka åtskilliga meter i timmen.

Publicerat av: