Instruktivt och välillustrerat om Ipad

PUBLICERAD: 8 januari 2014
UPPDATERAD: 8 januari

Pagina bokförlag är i takt med tiden och har snabbt efter lanseringen av Ipad 4 med Retinaskärm översatt och publicerat Gary Rosenzweigs bok ”Min Ipad” på svenska. Författaren är amerikan och teknisk skribent med flera datorböcker i bagaget. Det har blivit en komplett bok om Ipad på 400 sidor och den är lika matnyttig för dem som har de tidigare modellerna av Ipad. Hela boken är genomgående färgillustrerad och mycket pedagogisk.

Många tror att de kan och vet allt om sin Ipad.Det är dock först när man läser den här boken som man inser vilka möjligheter man missat. Boken täcker allt du behöver veta (eller inte ens trodde var möjligt).

Eftersom det saknas tryckt bruksanvisning till Ipad är detta absolut ett måste för den som skaffat sig en Ipad. Det enda negativa är att illustrationerna i stor utsträckning är från Ipad 2 eller 3 och alltså inte alltid visar på den nyare modellen av Ipad, men detta är egentligen en bagatell.

FAKTA OM BOKEN

Min Ipad

Gary Rosenzweig

Pagina

ISBN 978-91-636-1009-7

 

Läs vidare

Swissqprint visar hela produktlinjen

Mycket vatten har flutit under broarna sedan Drupa arrangerades senast för åtta år sedan. Swissqprint, som har sitt huvudkontor vid Rhens västra sida i Schweiz, kommer på årets mässa att visa de innovationer som utvecklats under de åren.
swissqprint-fespa

Plockmatic firar jämnt med all time high

I år är det 50 år sedan Plockmatic startades. Sedan dess har företag växt till en stor global spelare inom dokumenthantering med en bred produktportfölj. Sign&Print har intervjuat vd:n Jan Marstorp om den resan och vägen framåt.
Plockmatic kollage

Färger för screen-, digital- och tampotryck

Färgtillverkaren Marabu lyfter fram några av sina produkter för screen-, digital- och tampotryck på Drupa.
marabu2

Xeikon visar innovationer inom nyckelsegment

Xeikon, som är en del av Flint Group, erbjuder digitala lösningar för såväl den grafiska industrin som förpackningsbranschen. På Drupa visas de senaste innovationerna inom dessa segment.
SV kollage

Senaste nytt

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)