Instruktivt och välillustrerat om Ipad

PUBLICERAD: 8 januari 2014
UPPDATERAD: 8 januari

Pagina bokförlag är i takt med tiden och har snabbt efter lanseringen av Ipad 4 med Retinaskärm översatt och publicerat Gary Rosenzweigs bok ”Min Ipad” på svenska. Författaren är amerikan och teknisk skribent med flera datorböcker i bagaget. Det har blivit en komplett bok om Ipad på 400 sidor och den är lika matnyttig för dem som har de tidigare modellerna av Ipad. Hela boken är genomgående färgillustrerad och mycket pedagogisk.

Många tror att de kan och vet allt om sin Ipad.Det är dock först när man läser den här boken som man inser vilka möjligheter man missat. Boken täcker allt du behöver veta (eller inte ens trodde var möjligt).

Eftersom det saknas tryckt bruksanvisning till Ipad är detta absolut ett måste för den som skaffat sig en Ipad. Det enda negativa är att illustrationerna i stor utsträckning är från Ipad 2 eller 3 och alltså inte alltid visar på den nyare modellen av Ipad, men detta är egentligen en bagatell.

FAKTA OM BOKEN

Min Ipad

Gary Rosenzweig

Pagina

ISBN 978-91-636-1009-7

 

Läs vidare

Elitidrottaren som trycker och graverar till bröllop

Jessica Ekvall lämnade tv-branschen för att få vara kreativ på riktigt. I villan utanför Stockholm har 25-åring byggt upp företaget Silver Leaf som trycker på allt från kläder till glas för alla tillfällen. Företaget har en särskild inriktning mot bröllop.
Silver-Leaf-collage

Nya möjligheter när Fespa återvänder till Amsterdam

Fespa Global Print Expo hölls så sent som i oktober 2021 i Amsterdam. I vår gör mässan comeback i staden och på RAI Exhibition Centre. 
Fespa Amsterdam pressbild

UV-printing i fokus under innovationsdagar

Mimaki bjuder i slutet av oktober in till sitt digitala event Global Innovation Days. Det närmaste halvåret kommer företaget även att bjuda in till lokala fysiska events under det nya konceptet Application Days.
Mimaki Global Innovation 1600

Xerox drar sig ur Drupa

Det är bara drygt ett halvår kvar till Drupa och det går redan nu att se vem som har bokat en viss monter. Men Xerox, som hade bokat en monter, har försvunnit från den interaktiva hallplanen.
drupa_flags-1

Senaste nytt

Uppdämt behov banade väg för skånska wrapparnas succé

Ystad wrapping har på bara tre år lyckats fylla ett hål på den lokala marknaden och folierar både fordon och interiör. Nu börjar de printa vinylerna i huset.
DSC_5337

Ny prooflösning gör det billigare att provtrycka HP Indigo

GMG har tagit fram en prooflösning speciellt för HP Indigo-användare. Med GMG ColorProof blir processen både billigare och mer pålitlig, enligt företaget.
HP_DesignJet_Z9_Driver_Printer

Brand Factory Printhouse ansöker om konkurs

Brand Factory har de senaste åren haft stora ekonomiska problem och genomgått en rekonstruktion. Nu meddelar bolaget att man ansöker om konkurs för affärsområdet Printhouse. De lönsamma affärsområdena Signs & Graphics Sverige och Norge samt Logistics drivs vidare.
Jakob 1_1600

Lockar med färgbesparingar i ny RIP-version

Den franska mjukvaruutvecklaren Caldera har precis släppt den senaste versionen av Caldera RIP. Från och med nu kommer användare att kunna uppgradera sin RIP till version 17 för att uppleva alla nya funktioner och förbättringar.
caldera