Schneidler med på Promotion-mässan

Schneidler ställer ut på Promotionmässan i Kista den 14-16 januari. I montern är det fokus på textilproduktion och produktprogrammet från M&R.

Företaget tar med sig följande utrustning till mässan:

• M&R Chameleon manuell textiltryckutrustning 6 färger/4 paletter

• M&R Red Chili quartz halogen mellantork

• Atma AT-45PA screentryckutrustning

• Siser TS-One transferpress

• Schneidler Roller Squeegee-rakel

Utöver dessa produkter visar man en film över delar av M&Rs produktprogram och man kommer att informera om M&R i-Image computer to screen-utrustning för textiltryckare. Schneidler har med ramar som visar kvaliteten på de färdiga schablonerna.

Dessutom presenterar man den nya vita screenfärgen Schneidler White Super Bright. Det går att se tryckta prover i montern. Slutligen presenterar man Sisers olika typer av transferfolier.

Schneidler har även öppnat sitt nya democenter i närheten av mässan. Vill du göra en avstickare till democentret ska du kontakta Hans Rosén på 0739441040 eller maila till haro@schneidler.se.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Nannatrycket halverar
kostnad för papper och färg

Holmebo Paper lanserar ett nytt papper för riktigt tunt tryck. Tillsammans med en ny rundbindare från Horimatic skapas en produkt med full funktionalitet men minimal vikt.
– Idén är att du trycker på ett mycket tunt papper – lite drygt 14 gram per kvadratmeter. Genom att du har en produkt med minst 64 sidor – men helst 96 sidor eller fler – så får du stadgan, säger Holmebos vd Nils Ringlek.

Publicerat av: