Schneidler med på Promotion-mässan

PUBLICERAD: 13 januari 2014
UPPDATERAD: 14 november

Schneidler ställer ut på Promotionmässan i Kista den 14-16 januari. I montern är det fokus på textilproduktion och produktprogrammet från M&R.

Företaget tar med sig följande utrustning till mässan:

• M&R Chameleon manuell textiltryckutrustning 6 färger/4 paletter

• M&R Red Chili quartz halogen mellantork

• Atma AT-45PA screentryckutrustning

• Siser TS-One transferpress

• Schneidler Roller Squeegee-rakel

Utöver dessa produkter visar man en film över delar av M&Rs produktprogram och man kommer att informera om M&R i-Image computer to screen-utrustning för textiltryckare. Schneidler har med ramar som visar kvaliteten på de färdiga schablonerna.

Dessutom presenterar man den nya vita screenfärgen Schneidler White Super Bright. Det går att se tryckta prover i montern. Slutligen presenterar man Sisers olika typer av transferfolier.

Schneidler har även öppnat sitt nya democenter i närheten av mässan. Vill du göra en avstickare till democentret ska du kontakta Hans Rosén på 0739441040 eller maila till haro@schneidler.se.

Läs vidare

Dataline vill växa i Norden

Under Sign&Print Scandinavia gick Dataline ut med nyheten att företaget förvärvat finska mjukvaran Arkki ERP. Det firades i montern under mässans sista dag.
Dataline

Papyrus visade upp wrappingfolier och ny canvas av plast från haven

Papyrus som riktar sig till hela den grafiska branschen visade bland annat upp sina wrappingfolier  som tagits fram efter intervjuer med användare. De visade också en canvas av återvunnen plast från haven.
F4725B8D-C27F-464C-A8DD-2F9F1652B6E6

Sign&Print-mässan har öppnat

2023 års upplaga av Sign&Print Scandinavia har nu slagit upp portarna. Under tre späckade mässdagar bjuds det på ett pärlband av produktlanseringar, intresseväckande seminarier och dessutom ska Sveriges bästa wrappare koras.
Fasad+flaggor2_S&P2023

"Roligt att få höra hur det går för våra medlemmar"

Fespa Swedens ordförande tycker att Sign & Print Scandinavia är ett sätt att både träffa medlemmar – och potentiella nya sådana. Föreningen framhåller också de personliga mötena som viktiga för att sprida kunskaper mellan branschkollegor.
Johan-Höckert-Fespa

Senaste nytt

Color Systems såg ny kundgrupp

Color System har satt tänderna i en ny kundgrupp med UV-storformatsskrivaren från Epson. – Det är jätteroligt, säger Magnus Edfeldt, säljs och marknadsansvarig. Återförsäljaren från Vällingby visade också flera maskiner för Direct to film.
DSC_4386

Print Supplies hoppas på succé i grannlandet

Live-wrapping och flera produktnyheter stod i rampljuset i Print Supplies monter. Den norska fullserviceleverantören gör i och med sin medverkan på Sign&Print Scandinavia entré på den svenska marknaden.
Print Supplies

Dataline vill växa i Norden

Under Sign&Print Scandinavia gick Dataline ut med nyheten att företaget förvärvat finska mjukvaran Arkki ERP. Det firades i montern under mässans sista dag.
Dataline

Världspremiär för ny tonermaskin

Den flögs in från Japan fredagen innan mässan och visades för första gången publikt när Sign&Print Scandinavia öppnade under tisdagen. Nya Ricoh Pro C7500 som ska ge kommersiella tryckerier fler kreativa användningsområden.
Ricoh8