Mer fluorescerande i Orafols vinylserie

orafol

Den reflekterande vinylen Oralite 6910 Brilliant Grade från tyska tillverkaren Orafol blev fullt CE-certifierad förra året för produktion av permanenta trafikskyltar med standardfärger. Nu har den prismatiska produktfamiljen fått en ny medlem i form av en fluorescerande orange färg.

Med kompletteringen utökas antalet fluorescerande färger i Oralite 6910 Brilliant Grade till tre – fluorescerande gult, fluorescerande gul-grönt, och nu även fluorescerande orange. Med den nya färgen har Oralite 6910 Brilliant Grade serien nu tio reflekterande färgalternativ.

Den nya färgen kommer att finnas tillgänglig hos de svenska återförsäljarna Scandraft och Signcom i februari, och officiellt lanseras den på kommande Intertraffic-utställningen i mars.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


”Tonerbaserat digitaltryck har en
stark position på marknaden”

Med Imagepress C10010VP introducerar Canon efterföljaren till sin Imagepress C10000VP. Den nya serien består av två modeller och enligt tillverkaren erbjuder de mer automatisering och fler alternativ i mediahanteringen. Sign&Print pratar med Mark Lawn, chef för Professional print solutions på Canon Europe, om de nya skrivarna.

Publicerat av: