Mer fluorescerande i Orafols vinylserie

orafol

Den reflekterande vinylen Oralite 6910 Brilliant Grade från tyska tillverkaren Orafol blev fullt CE-certifierad förra året för produktion av permanenta trafikskyltar med standardfärger. Nu har den prismatiska produktfamiljen fått en ny medlem i form av en fluorescerande orange färg.

Med kompletteringen utökas antalet fluorescerande färger i Oralite 6910 Brilliant Grade till tre – fluorescerande gult, fluorescerande gul-grönt, och nu även fluorescerande orange. Med den nya färgen har Oralite 6910 Brilliant Grade serien nu tio reflekterande färgalternativ.

Den nya färgen kommer att finnas tillgänglig hos de svenska återförsäljarna Scandraft och Signcom i februari, och officiellt lanseras den på kommande Intertraffic-utställningen i mars.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Programvara för storformat håller takten med höga hastigheter

Canon har samarbetat med mjukvaruföretaget One Vision för att integrera storformatskrivare med en programvara som automatiserar arbetsflödet från början till slut.
– Kunder måste kunna vända bort jobb snabbare för att kunna möta efterfrågan, och samtidigt minimera sina resurser, säger Michele Tuscano på Canon. 

Publicerat av: 

Epson fixar många tröjor och tyger

Epson har sina rötter i att göra skrivare för fotografer. Därför var man tidigt ute med extra färger som grått och ljusare varianter av cyan och magenta. Allt för att återge färgerna så precist som möjligt. Nu kommer en ny skrivare med en bredd på 160 centimeter och kapacitet att trycka åtskilliga meter i timmen.

Publicerat av: