Fujifilms lanseringar på Fespa Digital

PUBLICERAD: 11 mars 2014
UPPDATERAD: 11 mars

På Fespa Digital den 20-23 maj i München kommer Fujifilm att visa hur deras teknik kan användas för att producera högkvalitativa applikationer. Dessutom bjuder man på flera produktnyheter.

Enligt företaget blir det ett brett utbud av olika applikationer och format. Här kommer Fujifilms UV-bläckserie Uvijet att vara en viktig komponent. I montern visar företaget också sitt XMF Print Centre.

På maskinsidan visar man en ny Inca Onset-modell. Nyheten med denna modell är att den bygger på en skalbar arkitektur som gör att man inte ska behöva byta skrivhuvud och bläckplattform om du vill höja produktiviteten, menar företaget. Modellen kommer att visas i ett helautomatiskt utförande för första gången på Fespa Digital 2014.

På bläcksidan lanserar företaget två nya bläcktyper – Uvijet OH och Uvijet OL. OH-bläcket ska enligt företaget ge bättre vidhäftning, medan OL är en bläcktyp framtagen för displaymaterial och sekundärförpackningar.

Läs vidare

Kongsberg Ultimate: "Det snabbaste skärbordet på marknaden"

Skärbordstillverkaren Kongsberg Precision Cutting Systems var stolta över att deras Kongsberg Ultimate hade utsetts till ”Best Wide Format Cutting Solution” i EDP Awards i samband med en ceremoni på Drupa.
PXL_20240530_121951472.MP

EFI tänker utanför boxen – lanserar unikt system för lådtryck

EFI presenterade lagom till Drupa en lösning tillsammans med Packsize för personaliserat fullfärgstryck på wellpapplådor, men även andra inkjetnyheter.
EFI 3

Epson trycker på etikett och mikroproduktion

Epson visar flera stora nyheter inom etikettryck under Drupa, men även lösningar för textil samt mikroproduktion och personalisering.
Epson drupa

NI Solutions skriver avtal med kinesisk skärbordstillverkare

Nackabaserade NI Solutions fortsätter att plocka in nya maskintillverkare i sitt stall.
ny-IMG_8245

Senaste nytt

Storaffär för företaget som förlänger livet på tidningspressar

Företaget från Västsverige som tillverkar styrsystem för tidningspressar gjorde en affär på plus 1 miljon euro på Drupa. De sålde också flera kamerasystem under mässan.
FotoJet-(86)

De visade linjer med helautomatisk bokproduktion

Efterbehandlingsexperterna Horizon demonstrerade hur man skapar den smarta fabriken på Drupa.
_DSC0615

Drupa 2024 lockade betydligt färre besökare än förväntat

När Drupa öppnade dörrarna för några veckor sedan var det åtta år sedan mässan arrangerades senast. En pandemi kom emellan. Nu har besökssiffrorna kommit och de var säkert en besvikelse för Messe Düsseldorf.
Eingänge, entrance

Åtta45 förvärvar By Wind och GBGT Box

Tryckeriet By Wind och förpackningsföretaget GBGT Box blir en del av Åtta45. En expansion som ska utöka bolagets produktionskapacitet inom både tryck och förpackning.
Åtta45 ver 2