Gigantprint etablerar sig i Skåne

Gigantprint är en grafisk tjänsteleverantör med produktion av material för butiker, event och utomhusexpinering. Genom att ta över delar av JMS Reklamgårdens personal och produktionsutrustning i Vellinge utanför Malmö etablerar företaget sig i Skåne.

Med övertagandet breddar man produktionsapparaten. Nu kan man även erbjuda arktryck, rulloffset och digitaltryck. I affären ingår även 16 medarbetare.

– Vi kommer inte bara att kunna bearbeta nya kunder på ny geografiska områden, säger Esa Mäntynen, vd på Gigantprint. Vi kommer att även att kunna ge alla våra befintliga kunder ett bredare och mer komplett erbjudande genom ny teknik och ny kompetens.

– Jag är mycket nöjd med den här lösningen, säger Stefan Mannfalk, vd och ägare av JMS Reklamgården. Det ger Gigantprint ytterligare försprång inom deras verksamhet och ger JMS precis den konkurrensfördel inom rulloffset som koncentration, fokus och effektivitet ger. Det kommer att skapa betydande mervärden för båda bolagens kundgrupper, avslutar han.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Lackat och klart för arkmatad inkjet

Canon har i samarbete med Plockmatic tagit fram en sömlös integration mellan Canons arkmatade digitala tryckpressar i varioPRINT iX-serien och Plockmatics DigiCoater Pro 400 HD LED efterbehandlingsmaskin. Kombinationen ska göra att kunderna kan producera högkvalitativa uv-lackade produkter i hög hastighet i ett automatiserat flöde.

Publicerat av: