IQ fyller lucka i partnerskap med Enfocus

PUBLICERAD: 4 december 2014
UPPDATERAD: 4 december

Enfocus, en av marknadens leverantör av PDF preflight och automationslösningar, har inlett ett samarbete med australiska mjukvaruleverantören IQ för att fylla en kritisk lucka i automationen mellan prepress, produktion och MIS.

Lösningen kallas printIQ, ett helt webbaserat utskriftshanteringssystem som integreras sömlöst med Enfocus Switch och Enfocus PitStop Server genom IQconnect – Enfocus Switch Module. Denna modul ökar nivån av funktionalitet och flexibilitet som krävs för att automatisera kritiska arbetsflöden med styrverktyg som är utformade för den digitala rymden.

– Det har alltid funnits en lucka mellan i arbetsfödet mellan traditionella MIS och prepressen. Vårt mål var att kombinera vår egen produkt med marknadens bästa automatiseringsverktyg för preflight och arbetsflöde, säger Mick Rowan, IQ:s vd och produktutvecklingschef.

Läs vidare

HP lovar nyheter inom storformat till hösten

I HP:s monter under Drupa var det nyheter inom Indigo- och PageWide-serierna som fick stå mest i rampljuset. Men inom kort utlovas nyheter även inom storformatssegmentet.
HP Paula

Onlinetryckeri börjar sälja material

Unitedprint som driver onlinetryckeriet Print24 börjar sälja material via sitt varumärke Infowerk. Det handlar bland annat om papper, plåtar och kartong.
Toivo

Bilder från första Drupa-veckan

Följ med Sign&Print in i hallarna under Drupa 2024 i Düsseldorf. Vilka produkter och applikationer visas på årets mässa?
Bildkollage

Swissqprint visar hela produktlinjen

Mycket vatten har flutit under broarna sedan Drupa arrangerades senast för åtta år sedan. Swissqprint, som har sitt huvudkontor vid Rhens västra sida i Schweiz, kommer på årets mässa att visa de innovationer som utvecklats under de åren.
swissqprint-fespa

Senaste nytt

”Det känns verkligen som vi växlar upp”

Efter en förrädisk vattenläcka har materialåterförsäljaren KA Olsson & Gems i Mölndal fått en nystart. Lokalerna har renoverats, flera nyrekryteringar har gjorts och man tror starkt på den prisvärda inredningsfolien CoverStyl som är ny i sortimentet.
DSC_6159

Parajett byter offset mot rullmatad inkjet

Nyligen stängde tryckerikoncernen Parajett ner sina offsetpressar för gott. Nu investerar företaget istället i en rullmatad press med kontinuerlig inkjet. Detta för att kunna öka såväl effektiviteten som printkvaliteten. 
Parajett

HP lovar nyheter inom storformat till hösten

I HP:s monter under Drupa var det nyheter inom Indigo- och PageWide-serierna som fick stå mest i rampljuset. Men inom kort utlovas nyheter även inom storformatssegmentet.
HP Paula

Storaffär för företaget som förlänger livet på tidningspressar

Företaget från Västsverige som tillverkar styrsystem för tidningspressar gjorde en affär på plus 1 miljon euro på Drupa. De sålde också flera kamerasystem under mässan.
FotoJet-(86)