Fler filformat med Twist 7.5

PUBLICERAD: 15 januari 2015
UPPDATERAD: 15 januari

Dalim software lanserar Twist 7.5, en betydande uppdatering av sin populära och automatiseringsprogramvara. Med de nya funktionerna i Twist expanderar produktionsautomationen från processtyrning till slutlig filbearbetning från preflight till bildhantering för video.

Twist 7.5 stöder nu ännu fler filformat, exempelvis rå, png och psd-och erbjuder en sömlös direktanslutning från Adobe® Illustrator® och Adobe® InDesign®, vilket gör det enklare för designers att ansluta sig till Twist verktyg. Det tillför funktionalitet till det växande behovet av filhantering till dokument för utskrift, publikationer och automatiserade bildarbetsflöden.

Interaktionen med Twist sker genom nya Twist Link-plugin, en enkel och användbar anslutning för filbearbetning direkt från Adobe InDesign och Adobe Illustrator. Baserat på Adobes standardiserade pdf-export och Dalim Software Weblink API, förenklar länken pdf-skapande och filöverföring med ett enkelt användargränssnitt, och alla dokument skickas till ett utvalt arbetsflöde.
Twist Link-plugins finns tillgängliga gratis på www.dalim.com.

Läs vidare

Swissqprint visar hela produktlinjen

Mycket vatten har flutit under broarna sedan Drupa arrangerades senast för åtta år sedan. Swissqprint, som har sitt huvudkontor vid Rhens västra sida i Schweiz, kommer på årets mässa att visa de innovationer som utvecklats under de åren.
swissqprint-fespa

Plockmatic firar jämnt med all time high

I år är det 50 år sedan Plockmatic startades. Sedan dess har företag växt till en stor global spelare inom dokumenthantering med en bred produktportfölj. Sign&Print har intervjuat vd:n Jan Marstorp om den resan och vägen framåt.
Plockmatic kollage

Färger för screen-, digital- och tampotryck

Färgtillverkaren Marabu lyfter fram några av sina produkter för screen-, digital- och tampotryck på Drupa.
marabu2

Xeikon visar innovationer inom nyckelsegment

Xeikon, som är en del av Flint Group, erbjuder digitala lösningar för såväl den grafiska industrin som förpackningsbranschen. På Drupa visas de senaste innovationerna inom dessa segment.
SV kollage

Senaste nytt

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)