Fler Pick Awards har utsetts

PUBLICERAD: 22 januari 2015
UPPDATERAD: 22 januari

c3350_small
Oberoende amerikanska analysföretaget Buyers Lab (BLI) fortsätter med sina utvärderingar av dokumentutrustning och nu tilldelas Konica Minolta sk. Pick Awards i kategori A4 Färg MFP. Två av leverantörens produkter uppmärksammades även för energieffektivitet.

– A4 Färg för mellanstora arbetsgrupper, där vi nu vann med bizhub C3350, är en viktig kategori där BLI:s testresultat har stor betydelse på marknaden när kunderna ska välja produkter, säger Göran Åslund, produktmarknadschef, Konica Minolta Business Solutions, som även är nöjd över att energieffektiviteten uppmärksammas.

– Det är ett område som blir allt viktigare och där vi satsar hårt på att vara ledande. Med bizhub C3350 och bizhub 4750 får man som kund produkter som beräknas dra hela 43 procent respektive 51 procent mindre energi per år jämfört med snittförbrukningen hos jämförbara konkurrenter. Det är väldigt stor skillnad, säger Göran Åslund.

Läs vidare

Roland DG blandar stort och smått

Roland DG fokuserar på senaste släppen på årets Fespa-mässa med såväl mindre skrivbordsvarianter som storformatsskrivare med ”print and cut”-funktion.
Roland

Arbetshästar och neonutskrifter hos Swissqprint

Flatbädden Kudu och rullprintern Karibu tillsammans med iögonfallande neonutskrifter ska dra blickarna till Swissqprints monter under Fespa.
SQP trade fair

Zünd visar lösningar för ökad automation

Digitalisering, automation och innovation sammanfattar det skärbordstillverkaren Zünd visar under Fespa. Bland nyheterna finns ett kameratillval till deras största skärbord.
Zund Fespa 1 w

Det händer på årets Fespa-mässa

När Fespa Global Print Expo återvänder till Amsterdam RAI i mars så är det med välkända inslag som Sustainability Spotlight och World Wrap Masters, men även med nyheter som rör digital signage, personalisering och ett initiativ för att minska spillet.
Fespa kollage

Senaste nytt

NI Solutions blir återförsäljare för Flora

NI Solutions och Flora har skakat hand om ett nytt samarbete på den nordiska marknaden.
Floraweb

Västerbottnisk tryckerikoncern går bra i Umeå – tappar i Lycksele

Original tryckeri i Umeå gör ett starkt 2023 men dotterbolaget Original tryckeri i Lycksele har det svårare. Orsaken är minskad annonsförsäljning till bolagets annonsblad.
FotoJet-(50)

Summerar nyttan med automation

Summa demonstrerar inte bara en utan två arbetsflödeslösningar under Fespa. Detta för att visa kunderna hur de kan effektivisera sina processer.
Summa

Storformatstryckeri gör rekordresultat

Oron för minskande volymer visade sig var obefogad. Storformatsspecialisterna Ackert Reklam gör sin högsta vinst på tio år. 
DSC_6055-2