Fler Pick Awards har utsetts

PUBLICERAD: 22 januari 2015
UPPDATERAD: 22 januari

c3350_small
Oberoende amerikanska analysföretaget Buyers Lab (BLI) fortsätter med sina utvärderingar av dokumentutrustning och nu tilldelas Konica Minolta sk. Pick Awards i kategori A4 Färg MFP. Två av leverantörens produkter uppmärksammades även för energieffektivitet.

– A4 Färg för mellanstora arbetsgrupper, där vi nu vann med bizhub C3350, är en viktig kategori där BLI:s testresultat har stor betydelse på marknaden när kunderna ska välja produkter, säger Göran Åslund, produktmarknadschef, Konica Minolta Business Solutions, som även är nöjd över att energieffektiviteten uppmärksammas.

– Det är ett område som blir allt viktigare och där vi satsar hårt på att vara ledande. Med bizhub C3350 och bizhub 4750 får man som kund produkter som beräknas dra hela 43 procent respektive 51 procent mindre energi per år jämfört med snittförbrukningen hos jämförbara konkurrenter. Det är väldigt stor skillnad, säger Göran Åslund.

Läs vidare

Antalis introducerar SwitchGreen Box för gröna materialval

Antalis tar fram en grön låda för att inspirera till hållbara materialval. De har som mål att ge en tydlig och konkret över vilka alternativ som finns.
switchgreen-news-banner

Bok & Tryck satsar dubbelt på Ricoh

Bollnäsföretaget Bok & Tryck förnyar maskinparken med två nya digitalpressar från Ricoh. Möjligheten att trycka med en femte färg och på tjockare papper var viktiga faktorer i beslutet för tryckeriet som producerar mycket hängetiketter.
Bok Tryck 1

HP lovar nyheter inom storformat till hösten

I HP:s monter under Drupa var det nyheter inom Indigo- och PageWide-serierna som fick stå mest i rampljuset. Men inom kort utlovas nyheter även inom storformatssegmentet.
HP Paula

Onlinetryckeri börjar sälja material

Unitedprint som driver onlinetryckeriet Print24 börjar sälja material via sitt varumärke Infowerk. Det handlar bland annat om papper, plåtar och kartong.
Toivo

Senaste nytt

Stor etikettspecial: Många vill ha en bit av kakan

Många leverantörer erbjuder digitala etikettmaskiner. Sign&Print har gjort en djupdykning för att ta reda på vilka trender som gäller inom segmentet och vilka skillnader det finns bland teknikerna.
Xeikon (1)

Affär på Drupa: Först i Norden med bjässe från MGI

Norska RK Grafisk stärker sina möjligheter till förädling med partiell lack och varmfoliering genom att investera i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Affären gjordes på Drupa och installationen blir den första i Norden.
KM RK Grafisk

Antalis introducerar SwitchGreen Box för gröna materialval

Antalis tar fram en grön låda för att inspirera till hållbara materialval. De har som mål att ge en tydlig och konkret över vilka alternativ som finns.
switchgreen-news-banner

Bok & Tryck satsar dubbelt på Ricoh

Bollnäsföretaget Bok & Tryck förnyar maskinparken med två nya digitalpressar från Ricoh. Möjligheten att trycka med en femte färg och på tjockare papper var viktiga faktorer i beslutet för tryckeriet som producerar mycket hängetiketter.
Bok Tryck 1