Upprullare till Dursts etikettprinter

PUBLICERAD: 23 februari 2015
UPPDATERAD: 23 februari

durst_jumboroll

Durst släpper nu ett tillägg till sin digitala etikettmaskin Tau 330 med en ny industriell upprullare i jumboformat. Med uppgraderingen kan Tau 330 hantera materialrullar på 1000 millimeter i diameter eller rullängder upp till 4000 meter för materialbredder upp till 350 millimeter.

Upprullaren har en motoriserad matning av tunga rullar och har även en inbyggd rullift.

Tau 330 är en digital etikettmaskin för stora volymer. Upplösningen ligger på 720 x 1260 dpi och printern använder Xaars 1002-skrivhuvuden. Utskriftshastigheten är på 48 meter per minut, vilket ger en produktionskapacitet på 950 kvadratmeter per timme.

Bläckkonfigurationen CMYK kan uppgraderas på begäran med täckvitt och ytterligare två processfärger som orange och lila.

Läs vidare

Swissqprint visar hela produktlinjen

Mycket vatten har flutit under broarna sedan Drupa arrangerades senast för åtta år sedan. Swissqprint, som har sitt huvudkontor vid Rhens västra sida i Schweiz, kommer på årets mässa att visa de innovationer som utvecklats under de åren.
swissqprint-fespa

Plockmatic firar jämnt med all time high

I år är det 50 år sedan Plockmatic startades. Sedan dess har företag växt till en stor global spelare inom dokumenthantering med en bred produktportfölj. Sign&Print har intervjuat vd:n Jan Marstorp om den resan och vägen framåt.
Plockmatic kollage

Färger för screen-, digital- och tampotryck

Färgtillverkaren Marabu lyfter fram några av sina produkter för screen-, digital- och tampotryck på Drupa.
marabu2

Xeikon visar innovationer inom nyckelsegment

Xeikon, som är en del av Flint Group, erbjuder digitala lösningar för såväl den grafiska industrin som förpackningsbranschen. På Drupa visas de senaste innovationerna inom dessa segment.
SV kollage

Senaste nytt

Textiltryck utan för- och efterbehandling

Epson lanserar nu Monna Lisa ML-13000, en direct-to-fabric-skrivare som kan printa direkt på tyget i en enda process utan separat för- eller efterbehandling.
ML-13000 ver 2

Horizon vänder blad med tre nya samarbeten

Efterbehandlingsleverantören Horizon skriver nya kapitel med tre färska samarbeten. Nu kan de hjälpa tryckerier från tryck till färdig bok i både mjuk- eller hårdpärm.
FotoJet-(82)

Helautomatiskt skärsystem som förflyttar gränserna

Elitron bjuder under Drupa in till en förhandstitt på den uppgraderade Kombo TAV – ett anmärkningsvärt framsteg inom digital skärteknik.
elitron_01

Mjukvarusamarbete för bättre flyt

ECO3 och eProductivity Software (ePS) har ingått ett strategiskt partnerskap med målet att ta automationen hos tryckerierna till nästa nivå.
ECO3 ePS