Oriflame berättar om sin resa

PUBLICERAD: 1 april 2015
UPPDATERAD: 14 november

På onsdag den 22 april arrangerar CtrlPublishing ett frukostseminarium med fokus på kommunikation i olika kommunikationskanaler. Oavsett om du jobbar med intern eller extern kommunikation, har antalet kanaler ökat, vilket ställer större krav på att kommunikatörerna kan hantera tryckta, digitala, mobila och sociala kanaler. Utmaningen är att uppdatera innehållet, addera nya produkter, lägga till nya språk och göra det enkelt att expandera till nya kanaler, målgrupper och marknader.

Marknads- och informationsavdelningarna är därför på väg att utvecklas till kompletta mediehus med en palett av medie-kanaler som dagligen kräver relevant innehåll vilket i sin tur leder till allt mer avancerade produktionsprocesser.

Under frukostseminariet presenteras Censhare, en integrerad lösning för intelligent marknadskommunikation, som gör det möjligt att planera, hantera, producera, distribuera och följa upp med ökad kontroll och effektivitet.

På plats berättar även kosmetikjätten Oriflame om sin resa i det komplexa kommunikationslandskapet.

Tid: 8.00 – 10.00
Plats: Summit Hitechbuilding, Sveavägen 9 (plan 2), Stockholm.

Läs vidare

Dataline vill växa i Norden

Under Sign&Print Scandinavia gick Dataline ut med nyheten att företaget förvärvat finska mjukvaran Arkki ERP. Det firades i montern under mässans sista dag.
Dataline

Papyrus visade upp wrappingfolier och ny canvas av plast från haven

Papyrus som riktar sig till hela den grafiska branschen visade bland annat upp sina wrappingfolier  som tagits fram efter intervjuer med användare. De visade också en canvas av återvunnen plast från haven.
F4725B8D-C27F-464C-A8DD-2F9F1652B6E6

Sign&Print-mässan har öppnat

2023 års upplaga av Sign&Print Scandinavia har nu slagit upp portarna. Under tre späckade mässdagar bjuds det på ett pärlband av produktlanseringar, intresseväckande seminarier och dessutom ska Sveriges bästa wrappare koras.
Fasad+flaggor2_S&P2023

"Roligt att få höra hur det går för våra medlemmar"

Fespa Swedens ordförande tycker att Sign & Print Scandinavia är ett sätt att både träffa medlemmar – och potentiella nya sådana. Föreningen framhåller också de personliga mötena som viktiga för att sprida kunskaper mellan branschkollegor.
Johan-Höckert-Fespa

Senaste nytt

Color Systems såg ny kundgrupp

Color System har satt tänderna i en ny kundgrupp med UV-storformatsskrivaren från Epson. – Det är jätteroligt, säger Magnus Edfeldt, säljs och marknadsansvarig. Återförsäljaren från Vällingby visade också flera maskiner för Direct to film.
DSC_4386

Print Supplies hoppas på succé i grannlandet

Live-wrapping och flera produktnyheter stod i rampljuset i Print Supplies monter. Den norska fullserviceleverantören gör i och med sin medverkan på Sign&Print Scandinavia entré på den svenska marknaden.
Print Supplies

Dataline vill växa i Norden

Under Sign&Print Scandinavia gick Dataline ut med nyheten att företaget förvärvat finska mjukvaran Arkki ERP. Det firades i montern under mässans sista dag.
Dataline

Världspremiär för ny tonermaskin

Den flögs in från Japan fredagen innan mässan och visades för första gången publikt när Sign&Print Scandinavia öppnade under tisdagen. Nya Ricoh Pro C7500 som ska ge kommersiella tryckerier fler kreativa användningsområden.
Ricoh8