Adobe lanserar Document Cloud och Acrobat DC

PUBLICERAD: 9 april 2015
UPPDATERAD: 9 april

Adobes Document Cloud har precis lanserats och erbjuder, enligt Adobe, ett modernt sätt att hantera dokument, oavsett om det sker hemma eller på jobbet.

Document Cloud behandlar avfall och ineffektivitet som ofta förknippas med dokumenthantering, t.ex. i samband med skoldokument, försäkring eller komplexa affärsdokument. Kärnan i Document Cloud är Adobe Acrobat DC, som är en fullständigt uppdaterad version av Acrobat.

Nya Acrobat DC har fått ett touch-gränssnitt som gör det till ett kraftfullt verktyg på mobila plattformar. Med Acrobat DC kommer också e-signering, som nu också är en del av både Document och Creative Cloud.

Adobe Document Cloud innehåller:

• En helt ny Acrobat DC med touch-gränssnitt, ett verktygscentrum för att förenkla processerna. Med kameran och Photoshop kan du dessutom konvertera pappersdokument till rediger- och signerbara digitala dokument.

• E-signering, så att du kan skriva under och skicka dokument från valfri enhet.

• Tillgång till ditt arbete från alla enheter, inklusive mobil. Med de två nya apparna Adobe Acrobat DC Mobile och Adobe Fill & Sign DC kan du skapa, redigera, kommentera och signera dokument direkt på dina mobila enheter.

• Dokument Management & Control låter dig administrera och spåra dina dokument. Du får tillgång till att se var de befinner sig i processen, kontrollera vem som öppnar dokumentet och när samt ger dig tillgång till att skydda konfidentiell information både internt och externt

Läs vidare

Swissqprint visar hela produktlinjen

Mycket vatten har flutit under broarna sedan Drupa arrangerades senast för åtta år sedan. Swissqprint, som har sitt huvudkontor vid Rhens västra sida i Schweiz, kommer på årets mässa att visa de innovationer som utvecklats under de åren.
swissqprint-fespa

Plockmatic firar jämnt med all time high

I år är det 50 år sedan Plockmatic startades. Sedan dess har företag växt till en stor global spelare inom dokumenthantering med en bred produktportfölj. Sign&Print har intervjuat vd:n Jan Marstorp om den resan och vägen framåt.
Plockmatic kollage

Färger för screen-, digital- och tampotryck

Färgtillverkaren Marabu lyfter fram några av sina produkter för screen-, digital- och tampotryck på Drupa.
marabu2

Xeikon visar innovationer inom nyckelsegment

Xeikon, som är en del av Flint Group, erbjuder digitala lösningar för såväl den grafiska industrin som förpackningsbranschen. På Drupa visas de senaste innovationerna inom dessa segment.
SV kollage

Senaste nytt

Högpresterande inkjetpress i strålkastarljuset hos Kodak

Kodak kommer visa upp en mängd produkter som är konstruerade för att hjälpa tryckerier att bli mer lönsamma när branschen förändras.
Kodak_drupa-2024-booth_

Alvöen förstärker teamet efter ökad orderingång

Alvöen är inne på sitt femte verksamhetsår i Sverige och utvecklingen har gått i snabb takt. Nästa steg är att stärka serviceteamet och utöka lokalerna utanför Borås. 
alvoen_kennethnilsson ver 2

Vilda maskinnyheter från Ricoh

Med en drake, en örn och en jaguar låter Ricoh besökarna få en virtuell och högteknologisk naturupplevelse i österländsk miljö i sin monter på Drupa.
webb-ricoh

Storbildsbolaget vill synas mer mot detaljhandeln

Storbildsbolaget har under många år producerat olika typer av mässmaterial. Nu är det dags för Helsingborgsföretaget att själva ställa ut.
Jonas-Hellke