Xerox utvecklar fem nya företagsappar

PUBLICERAD: 7 maj 2015
UPPDATERAD: 7 maj
Xerox-small
Stefan Ivarsson, vd på Xerox Sverige.

Xerox har utvecklat fem nya appar för företag som vill hjälpa sina anställda att skapa, dela och hantera information på ett mer effektivt sätt.

– Smartphones och läsplattor har öppnat nya möjligheter som hjälper människor att vara produktiva, oavsett om de har en fast arbetsplats eller om de arbetar på distans. Förutom mjukvara och lösningar för kontorsmiljöer kan vi nu erbjuda företag nya sätt att öka sin produktivitet och flexibilitet genom mobilappar, säger Stefan Ivarsson, vd på Xerox Sverige.

• Xerox Print Service Plug-in för Android ger en rad nya utskriftsalternativ inklusive pappers- och färgval samt efterbehandlingsalternativ. Appen kan laddas ner gratis från Google Play.

• För Android-användare i blandade utskriftsmiljöer erbjuder Mopria Alliance en universell plug-in som hanterar dubbelsidiga utskrifter, pappersstorlekar och sidintervall.

Nya appar som fungerar med ConnectKey-anslutna multifunktionsskrivare och förbättrar möjligheten att hantera utskrifter på distans, ger snabbare uppkoppling och ökar säkerheten vid utskrift är:

• Xerox Mobile Print Cloud 3.0 möjliggör för användare att skicka utskriftsjobb till platsoberoende e-postadress via ConnectKey-appen. En pin-kod används därefter på skrivaren för att säkerställa att utskriften hamnar i rätta händer. Mobile Print-portalen har uppdaterats för att stödja alla sorters skrivare, oavsett tillverkare.

• Sagemcom XMediusCLOUD Fax App. En molnlösning för användare som utnyttjar fax i någon del av sitt arbetsflöde. Appen effektiviserar hanteringen för att skicka och ta emot fax via en multifunktionsskrivare eller organisationens e-postsystem.

• Xerox Mobile Link hjälper användare att skapa personliga arbetsflöden på mobila enheter och skicka dokument till molnet, fax, e-post eller till andra platser. Då arbetsflödet skapats sparas det som ikoner i appen, för att kunna användas igen på ett enkelt sätt.

Läs vidare

Swissqprint visar hela produktlinjen

Mycket vatten har flutit under broarna sedan Drupa arrangerades senast för åtta år sedan. Swissqprint, som har sitt huvudkontor vid Rhens västra sida i Schweiz, kommer på årets mässa att visa de innovationer som utvecklats under de åren.
swissqprint-fespa

Plockmatic firar jämnt med all time high

I år är det 50 år sedan Plockmatic startades. Sedan dess har företag växt till en stor global spelare inom dokumenthantering med en bred produktportfölj. Sign&Print har intervjuat vd:n Jan Marstorp om den resan och vägen framåt.
Plockmatic kollage

Färger för screen-, digital- och tampotryck

Färgtillverkaren Marabu lyfter fram några av sina produkter för screen-, digital- och tampotryck på Drupa.
marabu2

Xeikon visar innovationer inom nyckelsegment

Xeikon, som är en del av Flint Group, erbjuder digitala lösningar för såväl den grafiska industrin som förpackningsbranschen. På Drupa visas de senaste innovationerna inom dessa segment.
SV kollage

Senaste nytt

Storbildsbolaget vill synas mer mot detaljhandeln

Storbildsbolaget har under många år producerat olika typer av mässmaterial. Nu är det dags för Helsingborgsföretaget att själva ställa ut.
Jonas-Hellke

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex