Boråsföretag tar över VBS

Anders & Daniel

Anders Eriksson, vd på VBS (t.v.) och Daniel Nyström, vd på Multi Holding (t.h.).

Multi Holding i Borås AB går samman med VBS AB och förvärvar samtliga aktier. Sammanslagningen ska ge deras kunder och affärspartners bättre resurser och därmed möjlighet till bättre affärer, enligt VBS, som verkar inom mätbar marknadskommunikation (crossmedia).

– Mätbar marknadskommunikation eller crossmedia är ett av de snabbast växande marknadssegmenten i vår bransch och genom förvärvet av VBS får vi den mest etablerade leverantören på marknaden med lång och gedigen erfarenhet, säger Daniel Nyström, vd på Multi Holding. Vidare innebär det en möjlighet att få ett bättre kapacitetsutnyttjande inom exempelvis IT.

VBS kommer att fortsätta som en fristående aktör och jobba vidare med affärsutvecklingen tillsammans med sina återförsäljare runt om i Norden.

– Vi såg ett behov av mer resurser inom flera områden, menar Anders Eriksson, vd på VBS. Denna förstärkning ger oss mer än vad vi kunnat ana. Dels möjligheterna i ett eget IT hosting bolag men också tillgång till större supportkapacitet samt egna programmeringsmöjligheter. Detta kommer skapa tillväxt och lönsamhet hos oss själva såväl som för våra kunder och affärspartners samt bevara entreprenörskänslan. Vilket alltid gör det roligare att gå till jobbet.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Fördjupar strategiskt samarbete inom skärning

ACG Nyström blir exklusiv leverantör av Eastman Machine Companys automatiserade linje av skärmaskiner i Skandinavien, Baltikum och Ukraina. Det innebär att det svenska företaget kommer att fungera som ett nav för import av utrustning, delar och förbrukningsvaror, vilket ska resultera i kortare ledtider och direkta leveranser.

Publicerat av: 

Designtävling: ”Jag ville skapa något oväntat”

Printpower Awards är tävlingen för elever från Sveriges ledande design- och konstskolor. Tävlingen anordnas av Grafiska företagen och Fespa-föreningen sedan över 20 år tillbaka, och går ut på att plocka fram den bästa printidén utifrån ett specifikt tema. En av vinnarna blev Agnes Dalunde, vars provokativa design föll juryn i smaken.

Publicerat av: