PVC-fri film från 3M

48C-20R-application-vending

Envision 48C-20R är en ny, vit självhäftande matt film från 3M som precis lanserats hos Schneidler. Enligt leverantören är filmen jämförbar med polymerisk vinyl, med skillnaden att denna är fri från PVC.

Filmen är anpassad för kort- och långtidsapplikationer utomhus och enligt Schneidler är den formstabil och anpassad för plana till lätt kurvade ytor. Dessutom är den godkänd för områden där brandklassning krävs, till exempel på tåg, i köpcentrum & butiker och på mässor.

applikation-bil

Publicerat av: 

Dela artikeln

En kommentar till “PVC-fri film från 3M”
  1. Patrik skriver:

    Snart bara vi kvar som inte har enklare PVC fritt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Nannatrycket halverar
kostnad för papper och färg

Holmebo Paper lanserar ett nytt papper för riktigt tunt tryck. Tillsammans med en ny rundbindare från Horimatic skapas en produkt med full funktionalitet men minimal vikt.
– Idén är att du trycker på ett mycket tunt papper – lite drygt 14 gram per kvadratmeter. Genom att du har en produkt med minst 64 sidor – men helst 96 sidor eller fler – så får du stadgan, säger Holmebos vd Nils Ringlek.

Publicerat av: