X-Rite Pantone visar nya lösningar på K 2016

PUBLICERAD: 15 augusti 2016
UPPDATERAD: 15 augusti

XRI_pr16014_Ci7800-with-iMatch-software-2_

K 2016 är en internationell mässa för plast- och gummibranschen som tar plats i Düsseldorf. Där kommer X-Rite Pantone att visa sina senaste färghanteringslösningar för plastindustrin i fyra inspirationszoner: design, utveckling, producering och kvalitetskontroll.

– Besökare i vår monter på K 2016 kommer snabbt och enkelt kunna fokusera på deras specifika behov och prata med färgexperter som kan vägleda dem till de bästa lösningarna för deras färgarbetsflöden. Från att kommunicera färgspecifikationer, till inspektion av inkommande råvaror, processarbetet och slutprodukten, har X-Rite verktyg, teknik och expertis för att hjälpa kunder förbättra sina plastflöden och minska färgfel, säger Chris Winczewski, vice vd för produktmarknadsföring på X-Rite Pantone.

XRI_pr16014_Ci6x-Plastics_ XRI_pr16014_JudgeQC-Plastic-Evaluation---DaylightD65-lighting_

Läs vidare

Antalis stärker på den baltiska marknaden

Antalis som är verksamma inom bland annat förpackning, visuell/grafisk kommunikation och kontorsvaror fortsätter att expandera internationellt. Det franska företaget förvärvar nu Pakella med bas i Litauen, en ledande aktör inom distribution av industri- och livsmedelsemballage i Lettland, Litauen och Estland.
Herve-Poncin-Chief-Executive-Officer-of-Antalis

Han satsar 100 miljoner kronor på ny etikettproduktion

I det lilla samhället Kattarp, drygt en mil norr om Helsingborg, händer något märkligt. På en idyllisk lantbruksgård byggs en helt ny etikettproducerande verksamhet, helt från scratch, och stora pengar satsas.
sten

Mångsidig skärmaskin med fyra olika verktyg

Intec har lanserat en ny digital skärmaskin som ska kunna klara av såväl kiss cut-skärning av etiketter som tjockare räfflat förpackningsmaterial och allt däremellan.
Pack-shots

Åtta45 satsar på kinesisk laminator

När Åtta45 i Stockholm bytte ut sin ålderdomliga laminator hittade de en lösning från mittens rike. Med den kinesiska maskinen har de fått en snabb arbetshäst för stora volymer.
1-Åtta45

Senaste nytt

Roland DG blandar stort och smått

Roland DG fokuserar på senaste släppen på årets Fespa-mässa med såväl mindre skrivbordsvarianter som storformatsskrivare med ”print and cut”-funktion.
Roland

Etikettmarknaden föll 25 procent

Efter Coronapandemin, där etikettmarknaden formligen exploderade, var fallet med 25,8 procent 2023 (enligt FINAT) kanske att vänta. Trots det beskriver Claus Søndergaard, från UPM Raflatac, det som ett tufft år, men säger samtidigt att förväntningarna på 2024 är positiva.
Claus_UPMRaflatac

Arbetshästar och neonutskrifter hos Swissqprint

Flatbädden Kudu och rullprintern Karibu tillsammans med iögonfallande neonutskrifter ska dra blickarna till Swissqprints monter under Fespa.
SQP trade fair

Zünd visar lösningar för ökad automation

Digitalisering, automation och innovation sammanfattar det skärbordstillverkaren Zünd visar under Fespa. Bland nyheterna finns ett kameratillval till deras största skärbord.
Zund Fespa 1 w