HP ökar sortimentet med fyra nya Pagewide

PUBLICERAD: 3 oktober 2016
UPPDATERAD: 3 oktober

Det var på Graph Expo i Orlando som HP lanserade sina fyra nya 30-tums Pagewide-printers. De ska enligt företaget ge förbättrad bildkvalitet, högre produktivitet och ökad mångsidighet när det gäller PSP:s (Print service providers). De nya printrarna kopplar ihop HDNA-tekniken (High definition nozzle architecture) med företagets T300-serie.

– Tryckleverantörer fortsätter att leta efter teknik som kommer att ge dem en konkurrensfördel på marknaden, de vill ha förmågan att leverera värdefulla erbjudanden till slutkunden och samtidigt öka sin lönsamhet. Dessa lanseringar demonstrerar HP:s innovationsengagemang som ger omedelbar effekt för våra kunders verksamheter, säger Mike Salfity, vice vd och general manager på HP:s Graphics Solutions Business.

Printrarna, T390 HD, T390M HD, T380 HD och T370 HD, har också HP Link Technology, som låter dig bädda in internet-anslutna koder och osynliga vattenstämplar för ökad säkerhet i till exempel böcker eller magasin.

Läs vidare

Elitidrottaren som trycker och graverar till bröllop

Jessica Ekvall lämnade tv-branschen för att få vara kreativ på riktigt. I villan utanför Stockholm har 25-åring byggt upp företaget Silver Leaf som trycker på allt från kläder till glas för alla tillfällen. Företaget har en särskild inriktning mot bröllop.
Silver-Leaf-collage

Nya möjligheter när Fespa återvänder till Amsterdam

Fespa Global Print Expo hölls så sent som i oktober 2021 i Amsterdam. I vår gör mässan comeback i staden och på RAI Exhibition Centre. 
Fespa Amsterdam pressbild

UV-printing i fokus under innovationsdagar

Mimaki bjuder i slutet av oktober in till sitt digitala event Global Innovation Days. Det närmaste halvåret kommer företaget även att bjuda in till lokala fysiska events under det nya konceptet Application Days.
Mimaki Global Innovation 1600

Xerox drar sig ur Drupa

Det är bara drygt ett halvår kvar till Drupa och det går redan nu att se vem som har bokat en viss monter. Men Xerox, som hade bokat en monter, har försvunnit från den interaktiva hallplanen.
drupa_flags-1

Senaste nytt

Inprint flyttar till större lokaler nästa år

Skylt- och dekorföretaget Inprint i Uppsala står inför en spännande förändring då de flyttar till en helt ny stadsdel. De nybyggda lokalerna erbjuder inte bara dubbelt så mycket utrymme utan också närhet till lokala kunder och motorvägen till klienter i Stockholm.
inprint-efongo-2019-liggande

De höjer ribban för automatiserad tidningsproduktion

ECO3 vill ta automation av tidningsproduktion till nästa nivå med den nya versionen av sin arbetsflödeslösning Arkitex. Nya funktioner gör att system från tredje part bättre integreras i programmet.
Arkitex

Storbildsbolaget tar kampen mot spillet

Storbildsbolaget i Helsingborg minskar spillet med en ny produkt. Arbetssättet är både klimatsmart och sparar pengar för kunden.
FotoJet-(25)

Fujifilm visar upp sin nya torrtonerpress

Fujifilm ska visa upp sin nya tonerpress i Europa för första gången i början på 2024. Revoria Press GC12500 är en digitalpress som använder torrtonerteknologi.
Revoria_GC12500_III_R