Mymago byter budskap väldigt enkelt

PUBLICERAD: 30 januari 2017
UPPDATERAD: 30 januari

KFC, Mymago

Är du van vid rolluper där du kastar hela stället varje gång du vill förnya budskapet? Tycker du det är problematiskt för miljön, samtidigt som det innebär en onödig kostnad? 

KFC i Kungsör har blivit nordisk distributör av det italienska systemet Mymago. Där skaffar du aluminiumramar i valfri storlek – till exempel 180 centimeter höga och 80 centimeter breda. I topp och botten av ramarna sitter magnetlister. 

– När du ska beställer nya budskap från ditt tryckeri så får du dessa i papprullar och kan sedan med ett par klick själv byta budskap, berättar Stig Blomberg hos KFC. Trycket kan vara på papper, tyg eller något annat.

– Tio affischer kan skickas i ett rör som är mindre än om du skickat en enda rollup. Och miljöbelastningen blir minimal, samtidigt som kostnaden sjunker rejält när du ska byta budskap.

På Sign&print Scandinavia hittar du Mymago i monter A:23.

KFC Mymago 2

Läs vidare

Alvöen förstärker teamet efter ökad orderingång

Alvöen är inne på sitt femte verksamhetsår i Sverige och utvecklingen har gått i snabb takt. Nästa steg är att stärka serviceteamet och utöka lokalerna utanför Borås. 
alvoen_kennethnilsson ver 2

Canon inför Drupa: ”Nu kommer ju allt!”

Canon presenterar teknik- och affärsinnovationer på Drupa och har en lång rad nya skrivare att visa upp.
Matteus-Celinski

Swissqprint visar hela produktlinjen

Mycket vatten har flutit under broarna sedan Drupa arrangerades senast för åtta år sedan. Swissqprint, som har sitt huvudkontor vid Rhens västra sida i Schweiz, kommer på årets mässa att visa de innovationer som utvecklats under de åren.
swissqprint-fespa

Heidelberg vill förlösa din potential

Det blir världspremiär för den nya generationen av Speedmaster XL 106 på Drupa. Pressen ska möjliggöra autonomt tryck även inom förpackningsproduktion.
FotoJet-(76)

Senaste nytt

Högpresterande inkjetpress i strålkastarljuset hos Kodak

Kodak kommer visa upp en mängd produkter som är konstruerade för att hjälpa tryckerier att bli mer lönsamma när branschen förändras.
Kodak_drupa-2024-booth_

Alvöen förstärker teamet efter ökad orderingång

Alvöen är inne på sitt femte verksamhetsår i Sverige och utvecklingen har gått i snabb takt. Nästa steg är att stärka serviceteamet och utöka lokalerna utanför Borås. 
alvoen_kennethnilsson ver 2

Vilda maskinnyheter från Ricoh

Med en drake, en örn och en jaguar låter Ricoh besökarna få en virtuell och högteknologisk naturupplevelse i österländsk miljö i sin monter på Drupa.
webb-ricoh

Storbildsbolaget vill synas mer mot detaljhandeln

Storbildsbolaget har under många år producerat olika typer av mässmaterial. Nu är det dags för Helsingborgsföretaget att själva ställa ut.
Jonas-Hellke