Nya texturer på lättviktsskivor

PUBLICERAD: 15 maj 2017
UPPDATERAD: 15 maj
Lättviktsskivorna från med olika texturer ska ge ett mer iögonfallande intryck vid tryck av bilder och varumärken.

Nya lättviktsskivor från Encore ger intrycket av exklusiva texturer såsom kork eller borstat guld när det ska tryckas bilder och skräddarsydda varumärken.

Encore Products lanserar foam boards. Lättviktsskivor med ytor av tunn kartong och polystyrénskum som möjliggör flertalet utskriftsbara ytor och texturer. I företagets uppdaterade produktportfölj finns  bland annat kork, borstad aluminium eller i guld och silver. Skivorna kan klippas efter önskade mått såväl för hand eller med maskin. Lättviktsskivorna med olika texturer som kan användas till bland annat skyltar och skärmar sägs förhöja intrycket och ge en exklusivare känsla vid tryck av bilder och skräddarsydda varumärken. Lättviktsskivorna kommer i flera materialutseenden och trycks direkt i flatbäddsskrivare.

Encore är en global tillverkare av lättviktsskivor med polystyrenskum i olika applikationer, styrkor, ytor, kompositioner och färger samt storlekar och tjocklekar.

Läs vidare

Hasler vill erbjuda toppkvalitet till vettig prislapp

Skärbordstillverkaren Hasler har som motto att leverera produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Under hösten blev det klart att Marabu är ny försäljningspartner i Skandinavien. Sign&Print har intervjuat grundaren och vd:n Marc Hasler om företagets inträde på den skandinaviska marknaden.
Hasler 1

Dubbeltema i nya numret av Sign&Print

Årets sista nummer av Sign&Print har landat i brevlådorna. Den här gången har vi tittat närmare på hur de mindre tryckerierna jobbar, men det blir även extra mycket läsning om olika efterbehandlingslösningar.
IMG_0694

Inprint flyttar till större lokaler nästa år

Skylt- och dekorföretaget Inprint i Uppsala står inför en spännande förändring då de flyttar till en helt ny stadsdel. De nybyggda lokalerna erbjuder inte bara dubbelt så mycket utrymme utan också närhet till lokala kunder och motorvägen till klienter i Stockholm.
inprint-efongo-2019-liggande

Storbildsbolaget tar kampen mot spillet

Storbildsbolaget i Helsingborg minskar spillet med en ny produkt. Arbetssättet är både klimatsmart och sparar pengar för kunden.
FotoJet-(25)

Senaste nytt

Ensam är stark på vältrimmat digitaltryckeri

Trots pandemins effekter och en vattenläcka som forsade ner i verksamhetens Ricoh-maskin, står Exellent starkt. Med nya lokaler och en optimerad maskinpark ser framtiden ljus ut för enmanstryckaren Ola Alm i Stockholm.
1-Exellent

Ricoh ingår partnerskap för att utvidga storformatsportföljen

Ricoh Europe har ingått ett strategiskt partnerskap med Flora Digital, en kinesisk tillverkare av flatbädds- och bläckstråleskrivare i storformat. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka och diversifiera Ricoh Europes produktportfölj med smidiga storformatsystem för grafik, interiörer och industriella marknader.
Ricoh-Flora

Muller Martini köper Hunkeler

Efter noggrant övervägande har familjerna bakom de två företagen beslutat att slå samman Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Hasler vill erbjuda toppkvalitet till vettig prislapp

Skärbordstillverkaren Hasler har som motto att leverera produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Under hösten blev det klart att Marabu är ny försäljningspartner i Skandinavien. Sign&Print har intervjuat grundaren och vd:n Marc Hasler om företagets inträde på den skandinaviska marknaden.
Hasler 1