Lunar- effektpapper som eggats av månskenet

Papyrus utökar sitt Specials-sortiment med helt nya effektpapper från papperproducenten Favini. 

Papyrus utökar sitt Specials®-sortiment med nya färger och präglingar. Det handlar om Lunar som består av två kvaliteter där båda har sin egen mikropräglade yta; Mini och Nexus. Månskenet, som lyser upp natten med olika nyanser, har varit inspiration för denna serie. Färgskalan går i sju nyanser – från glödande vit och silver via grönt och blått till kolsvart. Ytorna ger en taktil upplevelse för trycksaker eller lyxförpackningar.

Lunar är FCS-certifierad, syrafri och kan användas  till alla typer av vanligt tryck och digitala torrtonermaskiner samt efterbehandlingsmetoder. Lunar Mini finns som standard i 120 och 340 gram. Lunar Nexus finns i 340 gram.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *