Sätter standard i färgsortiment

Marabu släpper lagom till mässan Labelexpo två färgserier till sortimentet Paragon inks.

Marabu, tillverkare av tryckfärger för digital- screen och tampongtryck, lägger till utgåvorna Aura och och Luna till färgsortimentet Paragon inks. Aura är en lågmigrerande uv och led färgserie för flexotryck. Färgerna har utvecklats för att optimera trycket och efterbearbetningen och att ge en systemlösning för tryckerier, konverterare och varumärkesägare. Enligt företaget ska färgerna ha enastående viskositet, återgivning, punktskärpa och färgstyrka. Andra fördelar som pekas ut är att färgen härdar snabbt och på så sätt kan köras i höga hastigheter. Nya standarden för Paragon inks uv- flexosystem är Luna. Båda färgserierna är utformade för krävande digitala standarder och färgstyrningssteknik.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Heidi Graff: ”Redan en stor framgång”

RR Print laddar med sina partner inför etikettmässan Labelexpo i Bryssel. Ur sortimentet visar företaget fördelarna med nya uv-flexofärgerna Pure Tone och Pure Aqua.
– De är redan en stor framgång och lanseringen av den nya serien cementerar helt enkelt vår status som en innovativ färgleverantör på marknaden.

Publicerat av: 

Rekord i utställare: ”Det kommer bli årets stora händelse”

Vi tar ett förhandssnack med mässgeneralen Lis Lykke inför Sign, Print&Pack-mässan i danska Odense.
– Vi kan redan nu berätta att vi återigen slår rekord i antalet utställare, säger mässgeneral Lis Lykke.

Publicerat av: