Sätter standard i färgsortiment

Marabu släpper lagom till mässan Labelexpo två färgserier till sortimentet Paragon inks.

Marabu, tillverkare av tryckfärger för digital- screen och tampongtryck, lägger till utgåvorna Aura och och Luna till färgsortimentet Paragon inks. Aura är en lågmigrerande uv och led färgserie för flexotryck. Färgerna har utvecklats för att optimera trycket och efterbearbetningen och att ge en systemlösning för tryckerier, konverterare och varumärkesägare. Enligt företaget ska färgerna ha enastående viskositet, återgivning, punktskärpa och färgstyrka. Andra fördelar som pekas ut är att färgen härdar snabbt och på så sätt kan köras i höga hastigheter. Nya standarden för Paragon inks uv- flexosystem är Luna. Båda färgserierna är utformade för krävande digitala standarder och färgstyrningssteknik.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Världspremiär för Ricoh och Watkiss

Engelska Watkiss har byggt en online sadelhäft och trekniv till Ricohs flaggskepp – 135-sidors maskinen ProC 9210. Under tre år har Watkiss arbetat med att få fram den här maskinen, som är beräknad att hålla åtminstone två generationer laserskrivare. Så när skrivaren efter fyra-fem år pensioneras, så kopplas en ny maskin till Watkiss.

Publicerat av: 

Säljer för 300 miljoner om året – men har inga egna direktkunder

På väg hem från Norge kom Patrik Sjölin på det nya namnet Addbrand. Han stannade bilen, googlade och saken var klar. Namnet Kuvertteamet gick i graven och ersattes i höstas av ett namn som tål att växa med och som fungerar i alla nordiska länder.

Publicerat av: 

Världslanseringen kom på mässan

Canon släpper en ny serie flatbäddsskrivare för rigida material. Det handlar om Océ Arizona 1300 där man första gången valt att köra på led-härdningsteknik för att ytterligare öka produktiviteten. Besökarna på Sign&Print Scandinavia blir först i världen att se maskinen demonstreras live.

Publicerat av: