Han ska leda Scandbook framåt

Håvard Grjotheim ska leda Scandbook in i framtiden.

Håvard Grjotheim har utsetts till ny vd i Scandbook AB och tar över rodret vid årsskiftet. Han går även in på deltid som vd och koncernchef i moderbolaget Scandbook Holding AB.

Grjotheim är inte ny i sällskapet utan är för närvarande styrelseordförande i moderbolaget – en post han alltså lämnar vid årskiftet för sina nya uppdrag. Grothjem har efter många år i den grafiska branschen bland annat ett förflutet som koncernchef på Elanders och 07 Media i Norge.

Paulius Juska nuvarande vd i Scandbook Holding AB och dotterbolagen Scandbook AB och litauiska Scandbook UAB, kommer fortsättningsvis ägna all tid i det sistnämnda bolaget.

Odd Rune Austgulen, en av huvudägarna i Scandbook Holding AB, och som sedan 2015 är ledamot i styrelsen, kommer återgå till ordförandeposten.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Grafisk lärobok – nu med Clickable Paper

Introduction to Graphic Communication släpps i en ny uppdaterad utgåva – denna gång med Ricohs Clickable Paper.

– Boken täcker in de flesta ämnen inom grafisk kommunikation – från äldre tekniker med mycket spännande historia till färghantering och olika tryckprocesser, säger Erik Barö på Ricoh.

Publicerat av: 

”Vi vill kittla de mer kreativa kreatörerna”

PÅ Media installerar en sjufärgs digital offsetpress för att kunna göra effektfulla tryck på substrat ända upp till 600 mikron.
– Vi vill kittla de mer kreativa kreatörerna och att ge övriga kunder möjlighet att göra mer spännande trycksaker, säger Thomas Pall, vd för PÅ Media. 

Publicerat av: