Flera nyförvärv hos Holmbergs

PUBLICERAD: 29 januari 2018
UPPDATERAD: 29 januari
Holmbergs satsar framåt med nya ansikten på flera positioner. Här ses it-chefen Magnus Granath, försäljningschefen Fredrik Fenberg, produktionschefen Fredrik Nilsson och ekonomichefen Peter Wessner.

Holmbergs förstärker med tre nyförvärv, en ny digital handelsplattform och uppdaterade kommunikationsverktyg.

Under 2018 kommer Malmötryckeriet Holmbergs att fortsätta satsa på kommunikationslösningar med automation. Förutom detta tillsätter de både en ny försäljningschef och en ny ekonomichef.

Fredrik Fenberg, som tidigare arbetat med den digitala lärplattformen ItsLearning, kommer att ansluta till ledningsgruppen som ny försäljningschef. Hans huvudsakliga uppgift är att lägga ett större fokus på försäljning av it-lösningar för hantering av tryckt och digital kommunikation. Positionen som ekonomichef tillsätts av Peter Wessner, som tidigare arbetat på ScanCoin, ett företag som arbetar med lösningar för sedel- och mynthantering.

– Vi är glada att välkomna både Peter och Fredrik till Holmbergs och vår ledningsgrupp. Båda kommer med betydande bakgrund inom ledarskap och med nya idéer som kommer att hjälpa Holmbergs att fortsätta växa, skriver företaget i ett pressutskick.

Tidigare i år lanserade Holmbergs även en ny e-handelsplattform som nu följs upp av det nya kommunikationsverktyget PEP, Paragon Ecommerce Platform. Förutom tillskott i ledningsgruppen har företaget även rekryterat Leandro Percovich Gutierrez som marknadsansvarig.

– Efter tio år i branschen under egen regi har Paragon Group värvat mig för att få fart på webbhandeln, presentera Paragon Groups tjänster och fortsätta att utveckla Holmbergs roll som kommunikationspartner i Skandinavien, säger Leandro Percovich Gutierrez.

 

Läs vidare

Antalis introducerar SwitchGreen Box för gröna materialval

Antalis tar fram en grön låda för att inspirera till hållbara materialval.
switchgreen-news-banner

Bok & Tryck satsar dubbelt på Ricoh

Bollnäsföretaget Bok & Tryck förnyar maskinparken med två nya digitalpressar från Ricoh. Möjligheten att trycka med en femte färg och på tjockare papper var viktiga faktorer i beslutet för tryckeriet som producerar mycket hängetiketter.
Bok Tryck 1

HP lovar nyheter inom storformat till hösten

I HP:s monter under Drupa var det nyheter inom Indigo- och PageWide-serierna som fick stå mest i rampljuset. Men inom kort utlovas nyheter även inom storformatssegmentet.
HP Paula

Onlinetryckeri börjar sälja material

Unitedprint som driver onlinetryckeriet Print24 börjar sälja material via sitt varumärke Infowerk. Det handlar bland annat om papper, plåtar och kartong.
Toivo

Senaste nytt

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnorth Award kommer nu in i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x

Wackes tror på starkt år – nyanställer tre

Produktmediaföretaget Wackes förstärker organisationen med tre anställda. Detta för att möta en ökad efterfrågan på bolagets produkter och tjänster.
Wackes 1

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
Lessebo Paper