Tävling ska stärka serviceingenjörer

Roland DG vill att tävlingen ska höja servicenivån ytterligare och öka kundnöjdheten.

Roland DG, tillverkare av bläckstråleskrivare och 3D-enheter, tillkännager sin globala tävling Global SE Awards 2018. Meningen är att höja kompetensen hos de serviceingenjörer som arbetar med underhåll av företagets maskiner.

Tävlingen kommer innehålla både ett skriftligt och ett praktiskt prov och äga rum vid huvudkontoret i Japan 23-25 april. Målet med tävlingen är att erkänna förmågor både regionalt och globalt och höja kvaliteten och enhetligheten hos de tjänster som de erbjuder.

– Genom att tillhandahålla en serie regionala tävlingar som leder fram till en slutlig global tävling, är vårt mål att öka personliga stolthet och motivation hos de svenska företagen, samt att utmana de kunskaper och tekniska färdigheter de har odlat i sitt dagliga arbete, säger Takaaki Koshita, chef för Roland DG Global Technical Services.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *