En arbetshäst i modell större

Den nya flatbäddsskäraren blir en del i Summas F-serie och den nästa största storleksmässigt.

Summa, tillverkare av efterbehandlingsutrustning, introducerar en ny flatbäddsskärare, F1832, för att komplettera sin F-serie.

Den nya modellen, F1832.

Den nya flatbäddsskäraren, F1832, är baserad på samma teknik som tidigare modeller i F-serien. Med en 184 centimeter bred arbetsyta kan den arbeta med många av de mest använda substraten. Vanligen använda storlekar såsom 150 centimeters breda rullmaterial i storformat och rigida materialskivor med måtten 152 x 304 centimeter ska heller inte vara några problem att köra i maskinen. Tillverkaren menar vidare att tillägg till flatbäddsskäraren, som exempelvis ett kamerasystem och en transportör, ytterligare kan öka produktiviteten.

– Tack vare F1832:s förmåga att skära populära storlekar av rullmaterial, styvt kartongmaterial och textilier så kan man enkelt dra nytta av den multifunktionella användningen av maskinen. Det är den perfekta arbetshästen för lösningar inom skyltar, textil och digitala tryckindustrier, säger Geert Pierloot, affärs- och utvecklingschef på Summa.

F1832 säljs i Sverige av Marabu, Sericomex, R&D Spandex och av Color Systems.

Tags: , , ,
Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Horizon visade framtidens smarta produktion

Horizon bjöd in till Think Smart Factory i Kyoto, Japan. Det var det första eventet i sitt slag och kunderna fick en försmak på hur ett fullständigt automatiserat arbetsflöde kan integreras i efterbehandlingen. Det avser hela flödet från webborder till färdig produkt med Horizons nya webbaserade plattform iCE Link. Horizon kryddade eventet ytterligare med att demonstrera maskinnyheter.

Publicerat av: