25 000 valmöjligheter inom textil

United Print utökar med ännu mer variabelt tryck på textilprodukter.

Onlinejätten United Print som även innefattar Print24 utökar sitt textilsortiment med fler produkter och tusentals valmöjligheter för att skapa personaliserat tryck.

T-shirts, tröjor och jackor hör till vanliga tryckta personaliserade textilprodukter. Onlinetryckeriet United Print öppnar nu för betydligt fler möjligheter med variabelt tryck inom sport- fritids- och arbetskläder. Det avser bland annat allt från kepsar och arbetsbyxor till förkläden, handdukar och morgonrockar. Vidare har leverantören optimerat sina olika fraktalternativ som kan användas för att beställa textilprodukter med olika mönster och storlekar på en och samma gång vilket tryckeriet menar spar in på fraktkostnaderna.

Innovations- och marknadsföringschef Fabian Frenzel på United Print säger att de har ett brett utbud på textilier.

Den utbyggda plattformen inom textilvarorna gör det också möjligt för företag, klubbar, restauranger, hotell och andra sektorer att smidigare beställa online. Tryckerijätten Print24 producerar med direktutskrifter på textil, transfer- flex-flock- och sublimeringstryck, men kan även erbjuda broderade produkter med logotyper och slogans för exempelvis skjortor, blusar, mössor och västar. Enligt företaget kan de erbjuda runt 25 000 valmöjligheter för att skapa personaliserade textilprodukter.

– Med det stora utbudet av olika material, bearbetningar och färger erbjuder vi våra kunder ett brett utbud av anpassningsalternativ för sina textilier – till fördelaktiga priser och extremt snabba leveranstider, säger innovations- och marknadsföringschef Fabian Frenzel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Skapar dokument – från rådata till godkänt korrektur

EBI erbjuder lösningar med målet att effektivisera grafisk produktion. Nu lägger de in en högre växel för att automatisera trycksaksproduktioner och förenkla för företag att skapa produktionsklara dokument, hela vägen från kundens datakälla till godkänt korrektur. En intäktskälla som den grafiska branschen har missat, menar Adim Lundin på EBI.

Publicerat av: 

Världspremiär för Ricoh och Watkiss

Engelska Watkiss har byggt en online sadelhäft och trekniv till Ricohs flaggskepp – 135-sidors maskinen ProC 9210. Under tre år har Watkiss arbetat med att få fram den här maskinen, som är beräknad att hålla åtminstone två generationer laserskrivare. Så när skrivaren efter fyra-fem år pensioneras, så kopplas en ny maskin till Watkiss.

Publicerat av: 

Säljer för 300 miljoner om året – men har inga egna direktkunder

På väg hem från Norge kom Patrik Sjölin på det nya namnet Addbrand. Han stannade bilen, googlade och saken var klar. Namnet Kuvertteamet gick i graven och ersattes i höstas av ett namn som tål att växa med och som fungerar i alla nordiska länder.

Publicerat av: