Avery släpper skyddande fönsterfilmer

Avery Dennison lanserar ett sortiment fönsterfilmer, för byggnader och annan arkitektur, som avvisar värme och skyddar vid solstrålning och glaskross.

Architectural Window Films är namnet på en rad säkerhets- och skyddsfilmer som appliceras på  glasrutor på byggnader och annan arkitektur. De är anpassade för både invändig och utvändig användning och kommer med både solskydd och fönsterskydd som erbjuds i en rad skyddsnivåer, exempelvis när det gäller glasskador. Sortimentet har utformats med estetik, hållbarhet och byggsäkerhet i åtanke, enligt Oliver Guenther, chef för Avery Dennisons marknadsföring och kanalstrategi.

– Dessa material kan förbättra byggnadsinnehavares komfort genom att de avvisar skadlig solstrålning och skyddar mot överflödig värme. Säkerhetsfilmer kan också förhindra skador från krossat glas, och det finns också filmer som gör det enkelt att avlägsna graffiti. Vårt mål var att ge arkitekter och andra ett komplett utbud av fönsterfilmsalternativ på ett ställe.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Talarna som ska inspirera

Sign&Print Scandinavias tre mässdagar bjuder titt som tätt på intressanta seminarier som är relevanta för den grafiska branschen och alla besökare. Föredragen bjuder in till en salig blandning av kreativitet, trender, tendenser, teknik och debatt.

Publicerat av: