Avery släpper skyddande fönsterfilmer

Avery Dennison lanserar ett sortiment fönsterfilmer, för byggnader och annan arkitektur, som avvisar värme och skyddar vid solstrålning och glaskross.

Architectural Window Films är namnet på en rad säkerhets- och skyddsfilmer som appliceras på  glasrutor på byggnader och annan arkitektur. De är anpassade för både invändig och utvändig användning och kommer med både solskydd och fönsterskydd som erbjuds i en rad skyddsnivåer, exempelvis när det gäller glasskador. Sortimentet har utformats med estetik, hållbarhet och byggsäkerhet i åtanke, enligt Oliver Guenther, chef för Avery Dennisons marknadsföring och kanalstrategi.

– Dessa material kan förbättra byggnadsinnehavares komfort genom att de avvisar skadlig solstrålning och skyddar mot överflödig värme. Säkerhetsfilmer kan också förhindra skador från krossat glas, och det finns också filmer som gör det enkelt att avlägsna graffiti. Vårt mål var att ge arkitekter och andra ett komplett utbud av fönsterfilmsalternativ på ett ställe.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Riktigt lyxiga småserier

Ofta kombineras önskan om exklusiva förpackningar med att upplagan är låg. Kanske bara några tusen eller till och med bara några hundra exemplar. Det är en självklarhet att jobbet ska digitaltryckas. Men hur gör jag med efterbehandlingen, när jag gärna vill ha alla de speciella effekterna? Det där som gör förpackningen exklusiv.

Publicerat av: