Scandraft växer med förvärv

Scandraft, leverantör av förbrukningsvaror till den grafiska industrin breddar sitt sortiment med att förvärva Foliegruppen.

Anders Trillkott, vd på Scandraft AB.

Scandraft skriver i ett pressutskick att Foliegruppens sortiment är snarlikt deras egna utbud. Och att förvärvet blir ett bra komplement till Scandrafts breda sortiment. Scandraft förtydligar vidare att köpet av Foliegruppen i Göteborg ligger helt i linje med ambitionen att vara en helhetsleverantör av material och tillbehör för bild, dekor och reklam.

– Vi kommer att ytterligare utöka Scandraftgruppens kunderbjudande och det stämmer väl överens med vår ambition att växa på den nordiska marknaden. Det kommer att bli riktigt bra för alla våra kunder, säger  Anders Trillkott, vd på Scandraft.

– Att få möjligheten att överlåta bolaget till Scandraft gör att mina kunder kan få samma produkter och service som tidigare. Det kommer att bli riktigt bra för alla mina kunder, säger Jan Håkansson, ägare av Foliegruppen.

Scandraft bedriver handel med material, maskiner och tillbehör till grafisk bransch i Skandinavien.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Allvarlig olycka i Kina påverkar priset på tryckfärger globalt

I slutet av mars inträffade en allvarlig olycka vid kemikalieföretaget Jiangsu Tianjiayi Chemical i Kina. Förutom de många omkomna och skadade i olyckan har det också en allvarlig inverkan på den globala råvarukedjan, inklusive material som används i uv-tryckfärger, skriver Flint Group i ett pressmeddelande.

Publicerat av: 

Umeåtryckeri ska modernisera

NRA Repro har mycket på sin att göra-lista. I det korta perspektivet ska de ställa om till mer rationella arbetsflöden för att möta efterfrågan på små serier och snabba leveranser. På några års sikt planeras flytt till nybyggda lokaler som ska öppna upp för ett mer lean-inspirerat produktionsflöde.

Publicerat av: 

Plockmatic släpper vattenbaserat lackverk

Plockmatic Industrial fortsätter utvecklingsresan med Argos Solutions och presenterar en vattenbaserad lösning speciellt utvecklad för lackning av digitaltryckta förpackningar.
– Jag vet att intresset kommer att vara stort även från andra områden, då vi här har en miljövänlig och kostnadseffektiv lösning, säger Tommy Segelberg, ansvarig för Plockmatic Industrial.

Publicerat av: