Scandraft växer med förvärv

Scandraft, leverantör av förbrukningsvaror till den grafiska industrin breddar sitt sortiment med att förvärva Foliegruppen.

Anders Trillkott, vd på Scandraft AB.

Scandraft skriver i ett pressutskick att Foliegruppens sortiment är snarlikt deras egna utbud. Och att förvärvet blir ett bra komplement till Scandrafts breda sortiment. Scandraft förtydligar vidare att köpet av Foliegruppen i Göteborg ligger helt i linje med ambitionen att vara en helhetsleverantör av material och tillbehör för bild, dekor och reklam.

– Vi kommer att ytterligare utöka Scandraftgruppens kunderbjudande och det stämmer väl överens med vår ambition att växa på den nordiska marknaden. Det kommer att bli riktigt bra för alla våra kunder, säger  Anders Trillkott, vd på Scandraft.

– Att få möjligheten att överlåta bolaget till Scandraft gör att mina kunder kan få samma produkter och service som tidigare. Det kommer att bli riktigt bra för alla mina kunder, säger Jan Håkansson, ägare av Foliegruppen.

Scandraft bedriver handel med material, maskiner och tillbehör till grafisk bransch i Skandinavien.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Så kan förlagsbranschen bli lönsam

400 internationella förläggare, boktryckare, bokdistributörer och branschinfluencers samlades för att diskutera ämnet intelligent tillväxt. I Canons kundupplevelsecenter lyftes bland annat vikten av datauppgifter fram, och hur bokförläggare kan införa en affärsmodell för print on-demand med digitala utskriftslösningar.

Publicerat av: