Big Image satsar på digital signage

Storformatsproducenten lanserar en rad produkterbjudanden inom digital visuell kommunikation.

Det nya konceptet innebär att Big Image med sitt säte i Täby kommer att börja erbjuda en hel drös med tjänster. Det handlar om projektering, skapande av content, programvara och mediaspelare, installation av digitala lösningar, 3d-konstruktion av fästen samt hållfasthetsberäkning för inom- och utomhusmontering.

Enligt storformatstryckeriet rör det sig om digitala lösningar inom premiumsegmentet. Produkterna ska också vara godkända enligt en rad olika direktiv beroende på applikation. I det nya sortimentet finns digitala skärmar, för både inomhus- och utomhusbruk, videoväggar, spegelskärm, pyloner, displayväggar, digitala mediapelare och Mapfinder. Vidare meddelar företaget att support och service ingår, och samtliga produkter har garantitiden 3-5 år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *