Big Image satsar på digital signage

Storformatsproducenten lanserar en rad produkterbjudanden inom digital visuell kommunikation.

Det nya konceptet innebär att Big Image med sitt säte i Täby kommer att börja erbjuda en hel drös med tjänster. Det handlar om projektering, skapande av content, programvara och mediaspelare, installation av digitala lösningar, 3d-konstruktion av fästen samt hållfasthetsberäkning för inom- och utomhusmontering.

Enligt storformatstryckeriet rör det sig om digitala lösningar inom premiumsegmentet. Produkterna ska också vara godkända enligt en rad olika direktiv beroende på applikation. I det nya sortimentet finns digitala skärmar, för både inomhus- och utomhusbruk, videoväggar, spegelskärm, pyloner, displayväggar, digitala mediapelare och Mapfinder. Vidare meddelar företaget att support och service ingår, och samtliga produkter har garantitiden 3-5 år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Allvarlig olycka i Kina påverkar priset på tryckfärger globalt

I slutet av mars inträffade en allvarlig olycka vid kemikalieföretaget Jiangsu Tianjiayi Chemical i Kina. Förutom de många omkomna och skadade i olyckan har det också en allvarlig inverkan på den globala råvarukedjan, inklusive material som används i uv-tryckfärger, skriver Flint Group i ett pressmeddelande.

Publicerat av: 

Umeåtryckeri ska modernisera

NRA Repro har mycket på sin att göra-lista. I det korta perspektivet ska de ställa om till mer rationella arbetsflöden för att möta efterfrågan på små serier och snabba leveranser. På några års sikt planeras flytt till nybyggda lokaler som ska öppna upp för ett mer lean-inspirerat produktionsflöde.

Publicerat av: 

Plockmatic släpper vattenbaserat lackverk

Plockmatic Industrial fortsätter utvecklingsresan med Argos Solutions och presenterar en vattenbaserad lösning speciellt utvecklad för lackning av digitaltryckta förpackningar.
– Jag vet att intresset kommer att vara stort även från andra områden, då vi här har en miljövänlig och kostnadseffektiv lösning, säger Tommy Segelberg, ansvarig för Plockmatic Industrial.

Publicerat av: