Big Image satsar på digital signage

Storformatsproducenten lanserar en rad produkterbjudanden inom digital visuell kommunikation.

Det nya konceptet innebär att Big Image med sitt säte i Täby kommer att börja erbjuda en hel drös med tjänster. Det handlar om projektering, skapande av content, programvara och mediaspelare, installation av digitala lösningar, 3d-konstruktion av fästen samt hållfasthetsberäkning för inom- och utomhusmontering.

Enligt storformatstryckeriet rör det sig om digitala lösningar inom premiumsegmentet. Produkterna ska också vara godkända enligt en rad olika direktiv beroende på applikation. I det nya sortimentet finns digitala skärmar, för både inomhus- och utomhusbruk, videoväggar, spegelskärm, pyloner, displayväggar, digitala mediapelare och Mapfinder. Vidare meddelar företaget att support och service ingår, och samtliga produkter har garantitiden 3-5 år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Talarna som ska inspirera

Sign&Print Scandinavias tre mässdagar bjuder titt som tätt på intressanta seminarier som är relevanta för den grafiska branschen och alla besökare. Föredragen bjuder in till en salig blandning av kreativitet, trender, tendenser, teknik och debatt.

Publicerat av: