Big Image satsar på digital signage

Storformatsproducenten lanserar en rad produkterbjudanden inom digital visuell kommunikation.

Det nya konceptet innebär att Big Image med sitt säte i Täby kommer att börja erbjuda en hel drös med tjänster. Det handlar om projektering, skapande av content, programvara och mediaspelare, installation av digitala lösningar, 3d-konstruktion av fästen samt hållfasthetsberäkning för inom- och utomhusmontering.

Enligt storformatstryckeriet rör det sig om digitala lösningar inom premiumsegmentet. Produkterna ska också vara godkända enligt en rad olika direktiv beroende på applikation. I det nya sortimentet finns digitala skärmar, för både inomhus- och utomhusbruk, videoväggar, spegelskärm, pyloner, displayväggar, digitala mediapelare och Mapfinder. Vidare meddelar företaget att support och service ingår, och samtliga produkter har garantitiden 3-5 år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Bokens förvandling genom hållbar innovation

Hållbarhet blir allt viktigare för alla aktörer i bokbranschen. Med det ökade fokuset på hållbarhet handlar årets Canon Future Book Forum den 2 december om att främja hållbar innovation i alla delar av förlagsbranschen – från hur böcker produceras, distribueras och är tillgängliga, till deras avtryck i vår vardag.

Publicerat av: 

Från glada gubbar till e-handel

System för att på riktigt kunna e-handla med trycksaker. Och då även komplexa former av förpackning. Det är vad det tyska företaget Cloudlab ägnar sig år. Detta snabbt växande företag – från 50 anställda i våras till 75 nu – används av de tyska nättryckerierna, samt tryckerier runt om i världen och sedan en tid tillbaka också på flera platser i Skandinavien.

Publicerat av: 

De demonstrerar komplett förpackningsflöde

Etiketter och förpackningar är två tillväxtområden inom den grafiska branschen. Konica Minolta har sammanställt några förslag på hur tryckerier kan ta del av den positiva utvecklingen, inte bara med en digital etikettskrivare, utan en komplett lösning för att producera etiketter och förpackningar i korta serier.

Publicerat av: