Samarbetar för smidig grafisk process

Enfocus och Avanti går samman för att tillhandahålla integrerade lösningar för grafisk industri. Partnerskapet är förankrat i en integration mellan programvarorna Enfocus Switch och Avanti Slingshot.

– Avanti är kända för att öka effektiviteten i ett tryckeri genom att göra viktiga datauppgifter tillgängliga om jobb i varje led genom produktionen, och Enfocus förbättrar kvaliteten och bearbetningen av själva jobbet. Genom att använda båda systemen kan kunderna ta sin verksamhet till en helt ny nivå, säger vice vd Patrick Bolan på Avanti Systems.

Den kombinerade lösningen automatiserar återkommande upplagor och reducerar antalet beröringspunkter i samband med mottagning, sortering, bearbetning och godkännande av PDF-filer. Det finns inga användarkontrollpunkter, och allt manuell arbete med att ange jobb- och produktionsinformation elimineras helt. De två företagen skriver i ett pressmeddelande att detta frigör tid för medarbetarna samtidigt som printoperatörer kan fokusera på sina uppgifter och förkorta sin körtid genom att flytta filer direkt till rätt ställe, vilket minskar risken för att det ska uppstå fel.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *