Samarbetar för smidig grafisk process

PUBLICERAD: 9 januari 2019
UPPDATERAD: 9 januari

Enfocus och Avanti går samman för att tillhandahålla integrerade lösningar för grafisk industri. Partnerskapet är förankrat i en integration mellan programvarorna Enfocus Switch och Avanti Slingshot.

– Avanti är kända för att öka effektiviteten i ett tryckeri genom att göra viktiga datauppgifter tillgängliga om jobb i varje led genom produktionen, och Enfocus förbättrar kvaliteten och bearbetningen av själva jobbet. Genom att använda båda systemen kan kunderna ta sin verksamhet till en helt ny nivå, säger vice vd Patrick Bolan på Avanti Systems.

Den kombinerade lösningen automatiserar återkommande upplagor och reducerar antalet beröringspunkter i samband med mottagning, sortering, bearbetning och godkännande av PDF-filer. Det finns inga användarkontrollpunkter, och allt manuell arbete med att ange jobb- och produktionsinformation elimineras helt. De två företagen skriver i ett pressmeddelande att detta frigör tid för medarbetarna samtidigt som printoperatörer kan fokusera på sina uppgifter och förkorta sin körtid genom att flytta filer direkt till rätt ställe, vilket minskar risken för att det ska uppstå fel.

Läs vidare

Ett verktyg för skyltföretagets alla processer

Det belgiska mjukvaruföretaget Dataline Solutions har utvecklat den modulära mjukvaran Multiline för att hantera alla funktioner hos ett skyltföretag, eller något annat grafiskt företag för den delen.
Jef_Stoffels

Spill blir helt nya produkter med Hexis nya satsning

Spill från material blir husisolering och pvc-rör när Hexis nya återvinningsprogram rullas ut i Europa. Under Fespa visar det franska företaget också en ny ultrastransparant folie och nya färger i serierna Bodyfence och Skintac.
_DSC0045

Artificiell intelligens avgörande för företagens överlevnad

Den kommande tiden kommer vi att titta närmare på hur artificiell intelligens (AI) implementeras i redan befintliga grafiska lösningar. Vad kan AI göra, vilka behov fyller det och vilka möjligheter och utmaningar öppnar det på sikt.
FotoJet-(45)

Elanders tappar från rekordåret – omsätter 13,8 miljarder kronor

Tryckeri och logistikkoncernen Elanders har presenterat sitt bokslut för 2023. Verksamheten omsatte 13,8 miljarder kronor 2023. 
elanders11-scaled

Senaste nytt

De närmar sig 50 miljoner i omsättning – Inleder utbyggnad

Nilssons Tryckeri närmar sig drömgränsen 50 miljoner kronor i omsättning. Företaget har flyttat sitt nya varumärke Jako till Skåne och håller nu på att bygga ut lokalerna.
nilssons-1

Marabu stöttade sina leverantörer under Fespa

Marabu hade ingen egen monter på årets Fespa-mässa men fanns på plats för att bistå sina leverantörer. Sign&Print följde med Victor Bildsten, digital säljchef på Marabu Scandinavia, på en rundtur i montrarna.
Vanguard 1

Epson lanserar storformatsskrivare för fotoutskrifter

Epson lanserar en ny storformatskrivare för de professionella fotografi-, konst- och affischmarknaderna.
Epson_P20500Series

Fujifilm visar sin förstärkta B2-uppsättning på Drupa

Tillsammans med en stor del av Fujifilms omfattande sortiment kommer ett par nya B2-skrivare att visas upp i Fujifilms monter på Drupa, som inte är mindre än 2 420 m2 stor, vilket motsvarar ungefär tre handbollsplaner.
drupa24_fujifilm