Focus Neo blir en del av växande koncern

Focus Neo får en ny ägarkonstellation och nya styrelsemedlemmar.

Focus Neo, som levererar skyltar och visuell kommunikation, släpper in den sedan tidigare samarbetspartnern Maas+Roos som minoritetsägare i bolaget.

Magnus Näslund, vd för Focus Neo.

Maas+Roos är tysk helhetsleverantör av både traditionella och digitala skyltar och har sedan lång tid tillbaka varit en samarbetspartner till Focus Neo. Framför allt har fokus legat på led-tekniken och tillsammans med Focus Neo tog de fram LPFLEX-tekniken. Enligt Focusneo är detta en världsledande teknik för skyltar som använder led-belysning.

Affären är ett mycket viktigt steg i vår strategiska ambition att bli en global, världsledande leverantör av skyltlösningar. Focus Neos styrkor inom försäljning, design och projektledning blir ett fantastiskt tillskott till vårt erbjudande, säger Alexander Burrak, vd för Maas+Roos Group.

Enligt Magnus Näslund, vd på Focus Neo, kommer den nya konstellationen att stärka företagets erbjudande, bland annat inom produkt- och tjänsteutveckling.

Det här är början på en ny era efter ett långt och framgångsrikt samarbete. Vi är glada att kunna fortsätta utvecklingen av vårt företag med en stark ägare som Maas+Roos bakom oss, avslutar Magnus Näslund.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Första nordiska grafiska Corona rapporten

Danska grafiska organisationen Grakom (ej att förväxla med svenska Grafkom) presenterar de första siffrorna över hur medlemmarna har drabbats av Corona. I korthet kan sägas att de tappat en tredjedel av omsättningen under andra kvartalet. Skillnaderna är dock betydande. Medan leverantörer talar om närmast stillastående maskinförsäljning och promotionföretagen haft det mycket tufft, så har etikettillverkarna […]

Publicerat av: 

Fespa flyttar till Holland

Fespamässan flyttas än en gång. Fespa har haft ett besvärligt år. Först tvingades man ställa in årets mässa i Madrid, på grund av Corona. Sedan flyttade man mässan till oktober i år, då det bedömdes att det skulle vara säkrare. Fortfarande i Madrid. Nu har ett nytt beslut fattats. Nästa Fespamässa blir 9-12 mars 2021 […]

Publicerat av: