Focus Neo blir en del av växande koncern

Focus Neo får en ny ägarkonstellation och nya styrelsemedlemmar.

Focus Neo, som levererar skyltar och visuell kommunikation, släpper in den sedan tidigare samarbetspartnern Maas+Roos som minoritetsägare i bolaget.

Magnus Näslund, vd för Focus Neo.

Maas+Roos är tysk helhetsleverantör av både traditionella och digitala skyltar och har sedan lång tid tillbaka varit en samarbetspartner till Focus Neo. Framför allt har fokus legat på led-tekniken och tillsammans med Focus Neo tog de fram LPFLEX-tekniken. Enligt Focusneo är detta en världsledande teknik för skyltar som använder led-belysning.

Affären är ett mycket viktigt steg i vår strategiska ambition att bli en global, världsledande leverantör av skyltlösningar. Focus Neos styrkor inom försäljning, design och projektledning blir ett fantastiskt tillskott till vårt erbjudande, säger Alexander Burrak, vd för Maas+Roos Group.

Enligt Magnus Näslund, vd på Focus Neo, kommer den nya konstellationen att stärka företagets erbjudande, bland annat inom produkt- och tjänsteutveckling.

Det här är början på en ny era efter ett långt och framgångsrikt samarbete. Vi är glada att kunna fortsätta utvecklingen av vårt företag med en stark ägare som Maas+Roos bakom oss, avslutar Magnus Näslund.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Fespas vd om avhoppen i pandemin: ”Övertygad att B2B-event som Fespa kan fortsätta”

Den officiella pr-kampanjen för mässan Fespa Global Print Expo 2021 har lanserats. Samtidigt ställer allt fler utställare in sitt deltagande på Drupa som kommer att äga rum bara några veckor senare. Sign&Print har frågat Fespas vd Neil Felton hur detta kommer att påverka Fespa-mässan.

Publicerat av: 

Instegsmodell för industriellt textiltryck

Med sin Monna Lisa ML-8000 riktar Epson sig främst till företag som vill ta steget in på industriellt textiltryck. Det nya bläckstrålesystemet har en utskriftsbredd på 1,8 meter, är utrustat med åtta nyutvecklade Precision Core-skrivhuvuden, och förväntas ligga på en hastighet upp till 155 kvadratmeter i timmen.

Publicerat av: