Horizon tänker utanför montern

Mässans alla maskiner ska knytas samman i ett gemensamt arbetsflöde för att visa på möjligheterna med Smart Factory.

Tillsammans med flera stora aktörer ska Horizon genom ett nytt mässkoncept visa möjligheterna med smarta arbetsflöden. Detta under mässan Think Smart Factory 2019 i Kyoto, Japan. 

Den 11–13 november arrangeras mässan Think Smart Factory på Miyako-mässan i Kyoto. Bakom arrangemanget står Horizon men flera ledande aktörer i branschen kommer också finnas på plats. Bland dessa är Canon, Fujifilm, HP, Konica Minolta, Ricoh några av dessa.

Idén kom efter Japans ledande mässa för den grafiska branschen IGAS 2018. Här presenterade Horizon konceptet Smart Factory i sin monter tillsammans med nio andra aktörer. Det nya eventet är en 2.0-version som enbart kommer fokusera på detta koncept.

På mässan kommer alla system vara uppkopplade via ett digitalt arbetsflöde för att demonstrera möjligheterna för besökarna. Detta betyder att Horizon även har valt att se bortom individuella montrar, utan alla kommer att fungera som ett system. Dessa kommer vara automatiserade där transport, inmatning och leverans sköts av robotar.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


”Tonerbaserat digitaltryck har en stark position på marknaden”

Med Imagepress C10010VP introducerar Canon efterföljaren till sin Imagepress C10000VP. Den nya serien består av två modeller och enligt tillverkaren erbjuder de mer automatisering och fler alternativ i mediahanteringen. Sign&Print pratar med Mark Lawn, chef för Professional print solutions på Canon Europe, om de nya skrivarna.

Publicerat av: 

Fakta om Sign&Print Connect

Välkommen som utställare på Sign&Print Connect 9–11 februari 2021

För första gången möts vi. Alla. Oavsett var vi bor. Oavsett om vi kan resa eller inte. Under tre dagar kopplar vi upp oss. Pratar och diskuterar. Tittar på produkter. Gör affärer. Deltar i seminarier. Tittar på hur andra gör – i andra företag, i andra länder.

Som utställare kan du visa allt – även de där stora maskinerna som svårligen låter sig flyttas. Och för en gångs skull träffar du kunder från hela landet – inte med slagsida på Stockholm. Och varken

Publicerat av: