Horizon tänker utanför montern

Mässans alla maskiner ska knytas samman i ett gemensamt arbetsflöde för att visa på möjligheterna med Smart Factory.

Tillsammans med flera stora aktörer ska Horizon genom ett nytt mässkoncept visa möjligheterna med smarta arbetsflöden. Detta under mässan Think Smart Factory 2019 i Kyoto, Japan. 

Den 11–13 november arrangeras mässan Think Smart Factory på Miyako-mässan i Kyoto. Bakom arrangemanget står Horizon men flera ledande aktörer i branschen kommer också finnas på plats. Bland dessa är Canon, Fujifilm, HP, Konica Minolta, Ricoh några av dessa.

Idén kom efter Japans ledande mässa för den grafiska branschen IGAS 2018. Här presenterade Horizon konceptet Smart Factory i sin monter tillsammans med nio andra aktörer. Det nya eventet är en 2.0-version som enbart kommer fokusera på detta koncept.

På mässan kommer alla system vara uppkopplade via ett digitalt arbetsflöde för att demonstrera möjligheterna för besökarna. Detta betyder att Horizon även har valt att se bortom individuella montrar, utan alla kommer att fungera som ett system. Dessa kommer vara automatiserade där transport, inmatning och leverans sköts av robotar.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Bokens förvandling genom hållbar innovation

Hållbarhet blir allt viktigare för alla aktörer i bokbranschen. Med det ökade fokuset på hållbarhet handlar årets Canon Future Book Forum den 2 december om att främja hållbar innovation i alla delar av förlagsbranschen – från hur böcker produceras, distribueras och är tillgängliga, till deras avtryck i vår vardag.

Publicerat av: 

Från glada gubbar till e-handel

System för att på riktigt kunna e-handla med trycksaker. Och då även komplexa former av förpackning. Det är vad det tyska företaget Cloudlab ägnar sig år. Detta snabbt växande företag – från 50 anställda i våras till 75 nu – används av de tyska nättryckerierna, samt tryckerier runt om i världen och sedan en tid tillbaka också på flera platser i Skandinavien.

Publicerat av: 

De demonstrerar komplett förpackningsflöde

Etiketter och förpackningar är två tillväxtområden inom den grafiska branschen. Konica Minolta har sammanställt några förslag på hur tryckerier kan ta del av den positiva utvecklingen, inte bara med en digital etikettskrivare, utan en komplett lösning för att producera etiketter och förpackningar i korta serier.

Publicerat av: