Horizon tänker utanför montern

Mässans alla maskiner ska knytas samman i ett gemensamt arbetsflöde för att visa på möjligheterna med Smart Factory.

Tillsammans med flera stora aktörer ska Horizon genom ett nytt mässkoncept visa möjligheterna med smarta arbetsflöden. Detta under mässan Think Smart Factory 2019 i Kyoto, Japan. 

Den 11–13 november arrangeras mässan Think Smart Factory på Miyako-mässan i Kyoto. Bakom arrangemanget står Horizon men flera ledande aktörer i branschen kommer också finnas på plats. Bland dessa är Canon, Fujifilm, HP, Konica Minolta, Ricoh några av dessa.

Idén kom efter Japans ledande mässa för den grafiska branschen IGAS 2018. Här presenterade Horizon konceptet Smart Factory i sin monter tillsammans med nio andra aktörer. Det nya eventet är en 2.0-version som enbart kommer fokusera på detta koncept.

På mässan kommer alla system vara uppkopplade via ett digitalt arbetsflöde för att demonstrera möjligheterna för besökarna. Detta betyder att Horizon även har valt att se bortom individuella montrar, utan alla kommer att fungera som ett system. Dessa kommer vara automatiserade där transport, inmatning och leverans sköts av robotar.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *