Signcom bygger vidare med lasrar

Andrés Tiszavari, produktansvarig för Lotus Laser hos Signcom.

Signcom tar in nya lasermaskiner för märkning och skärning från den brittiska leverantören Lotus Laser.

Signcom, är en nordisk leverantör av maskiner, förbrukningsmaterial, programvaror och tjänster för allt inom skylt- och storbildsframställning. I sortimentet har de även produkter inom gravyr, märkning och fräsning. Företaget tillhandahåller sedan tidigare utrustningar från Epilog Lasers. Nu utökas sortimentet inom märkning och skärning med den brittiska leverantören Lotus Laser.

Startades på 1990-talet

Signcom skriver i ett pressmeddelande att företaget Lotus Laser startades på 1990-talet av laseranvändare som sedan själva valde att bli återförsäljare till de två största tillverkarna inom området. Intresset ökade och man började själva att utveckla användarvänliga och prisvärda maskiner av hög kvalitet, vilka kom att heta Lotus Laser.

I sortimentet finns både DC-laserskärare och lasrar med Galvo-teknik i olika storlekar och med olika styrkor.

”Ger längre livslängd”

Andrés Tiszavari, produktansvarig för Lotus Laser hos Signcom, säger att en stor fördel med produkterna är att känsliga delar såsom glastuben hos DC-lasern noggrant kontrolleras innan den godkänns för installation.

– Detta ger en glastub av högsta kvalitet med längre livslängd. Maskinerna har också säkerhetsklass 2 och fungerar utmärkt i exempelvis skolor. Det är riktigt roligt att kunna erbjuda dessa kraftigt dimensionerade maskiner som tack vare smart programvara är mycket enkla att använda.

Ta fram speciella lösningar

Produkterna beskrivs som kostnadseffektiva lasermaskiner. De tillverkas i Storbritannien och vid behov kan företaget också ta fram speciallösningar till kunder.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Den lilla färgen i bläcket

Föreställ dig att du har en fordonspark med tio bilar. Alla kommer från olika tillverkare och varje bil körs på sitt eget, unika bränsle. Idiotiskt skulle du säkert säga. Men vad hade du sagt om det istället handlat om utskriftssystem? Här är det nämligen bläcket som alltid ger bästa resultatet – skräddarsytt för just skrivhuvudet i kombination med det valda materialet.

Publicerat av: