Effektiva raklar för flexotryck

Robert Kondrup, marknadschef på Swedev, ser stort intresse för företagets tryckeriraklar för flexotryck.

Munkforsföretaget Swedev ser hög efterfrågan på sina tryckeriraklar anpassade för alla typer av flexopressar.
– Det är ett väldigt effektivt blad när det gäller att hantera vit färg, säger marknadschefen Robert Kondrup.

Munkforsföretaget Swedev visade upp sina tryckeriraklar på Labelexpo. Marknadschef Robert Kondrup säger att intresset och efterfrågan på deras nya blad för flexotryck, SWED/CUT H9, är mycket stor eftersom det är ett blad som har mycket bra livslängd.

Produkten, som är anpassad för alla typer av flexo tryckpressar lanserades i våras. Företaget satsar just nu hårt på att marknadsföra SWED/CUT H9. Härnäst väntar bland annat en utställning på Drupa-mässan i Düsseldorf i juni nästa år.

– Med SWED/CUT H9 kan vi erbjuda tryckarna en produkt som förbättrar produktiviteten, säger Robert Kondrup och utvecklar:

– Det är ett väldigt effektivt blad när det gäller att hantera vit färg. Det innebär att tryckaren får en förbättrad effektivitet, det vill säga att han inte behöver byta blad så ofta och kan låta tryckpressen gå. Han får därmed mindre spill och stillestånd i tryckpressen.

– Vi rekommenderar den för produktivitetsförbättringar i vit färg men även i processfärger där vi också ser mycket bra resultat.
Företaget ingår i koncernen Munkfors Industri AB.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Den lilla färgen i bläcket

Föreställ dig att du har en fordonspark med tio bilar. Alla kommer från olika tillverkare och varje bil körs på sitt eget, unika bränsle. Idiotiskt skulle du säkert säga. Men vad hade du sagt om det istället handlat om utskriftssystem? Här är det nämligen bläcket som alltid ger bästa resultatet – skräddarsytt för just skrivhuvudet i kombination med det valda materialet.

Publicerat av: